Головна » 2015 » Квітень » 25 » (ВІДЕО+ФОТО)Зробимо Городенку Чистою 2015! Акція прошла під гаслом "Відповідальність починається з мене"
21:22
(ВІДЕО+ФОТО)Зробимо Городенку Чистою 2015! Акція прошла під гаслом "Відповідальність починається з мене"

16-ть еко-воїнів, 50-ть мішків зібраного сміття та пікнік на чистій галявині. Еко-Акція Зробимо Городенку Чистою 2015 відбулась...

Прибирання організовано тільки у одній із попередньо оголошених локацій, а саме міському Парку... Ба навіть не у цілому парку, а у частині парку розміром 100 на 100 метрів.... де 16-ть волонтерів за дві з лишнім години зібрали близько 50-ти 120-ти літрових мішків різного сміття. (за мішки окреме спасибі магазину будівельних матеріалів "МегаБудПлюс", підприємцю Євгену Драганчуку та відділу у справах молоді та спорту Городенківської РДА)

І це ще не кінець, так як у густих зарослях, які як виявляється ще можна зустріти у центрі міста, залишились ще великі купи сміття які потрібно прибрати а територію зачистити і облагородити. З цим проханням звертаємось до міської та районної влади. 

Кожен хто прийшов на прибирання розуміє що Відповідальність починається саме із нього.  

Кожен із учасників доклав зусиль, прийшов та показав всім іншим що змінити ситуацію, принаймні із сміттям у місті можна, головне згуртуватись. Що і зробили учасники акції Зробимо Городенку Чистою 2015 під гаслом Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починаєтсья з мене". Це вже друге масове прибирання у м. Городенка організоване активною молоддю МК "ТУР" у рамках акції. І далеко не останнє ,так як кожен розуміє що ще багато і багато часу потрібно щоб виховалось покоління Українців які будуть цінувати не тільки те, що у них на подвір'ї, а і те, що є спільним надбанням громади. 

По завершенню прибирання, під час пікніка на чистій галявині за смачним печивом із соком (за які спасибі гуртовій базі "ДІВА" ) обговорювались проблеми засміченості Городенки, можливі наступні місця прибирання. Не обійшлось і без гри Криївка, де, хоч і у меншості, та всетаки мирні Упівці перемогли.

На пікніку не використовували пластикового посуду, всі горнятка та стаканчики були принесені із офісу Молодіжного Клубу "ТУР". Як мінінмум дві переваги:не витрачаються кошти на прибдання пластикових стаканів, після використання не викидаються у сміття а і надалі служать добрим справам!!! 

Тішить те, що на акцію приходили сім'ями, батьки із дітьми, декотрі вже не перший раз. Зрештою залишаєтсья сподіватись що до наступних наших ініціатив кількість еко-свідомих мешканців збільшиться... 

більше фото тут: https://vk.com/album-66907747_214859439

 

Переглядів: 796 | Додав: Haos | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: