Головна » 2015 » Лютий » 19 » (ВІДЕО+ФОТО)У Городенці активісти Молодіжного Клубу «ТУР» вчили дітей робити годівнички.
21:33
(ВІДЕО+ФОТО)У Городенці активісти Молодіжного Клубу «ТУР» вчили дітей робити годівнички.

18 лютого, з 16.00 по 18.00 до Центру дитячої та юнацької творчості (колишній БУДИНОК ШКОЛЯРА), зійшлось чимало молодих людей які взяли участь у майстер-класі по виготовленню Годівничок..

Для тих у кого немає часу на виготовлення годівнички, було анонсовано аукціон де кожен бажаючий із 17.00 до 18.00 могли взяти участь у аукціоні, та придбати годівничку, тим самим допомогти у купівлі речей першої необхідності для хлопців із нашого району які перебувають у зоні АТО. Стартова ціна годівнички 45 гривень. Нажаль ніхто із потенційних покупців не прийшов.

Було виготовлено та розфарбовано 20 годівничок.  Одну годівничку було подаровано Центру дитячої та юнацької творчості який люб'язно нас приютив, надавши приміщення для проведення майстер-класу, ще одну годівничку презентовано Відділу у справах сім'ї молоді та спорту за постійне сприяння у проведенні заходів із залученням молоді.

 Під час майстер-класу організатори не тільки показували, як правильно робити годівнички, але й роздавали буклети з чіткими кресленнями та поясненнями чому це потрібно.

Зауважимо що годівнички були розмальовані можливо і вашими дітьми, так що маєте нагоду зробити двічі корисну справу, допомогти хлопцям у зоні АТО, та придбати зроблену та розфарбовану годівничку для вашого дитяти!!!

Аукціон буде діяти у інтернеті на офіційних сторінках МК «ТУР» на фейсбук та у контакті, де кожен хто бажає допомогти воякам, та принести користь природі зможе зробити ставку та замовити годівничку. До Аукціону запрошуються всі бажаючі... Годівничок вистачить на всіх!!! Принцип вибору годівнички, просто пишіть коментарі під фотографіями … Нереалізовані годівнички ми вивісимо у неділю 1 березня у центральній частині міста, та у міському парку…

Також декілька годівничок буде виставлено на ярмарці 20 лютого о 14.00 у Районному Палаці Культури, під час проведення концерту-реквієм приуроченому річниці пам’яті «Небесної Сотні».

Тішить що хоч і не велика кількість, та все таки у Городенці є молоді люди які готові знайти годинку вільного часу, та провести його із користю для природи.

З вірою у майбутнє, щиро Ваш Молодіжний Клуб «ТУР»

Більше фото можна переглянути тут: http://vk.com/album-66907747_211777257

Переглядів: 873 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: