Головна » 2015 » Квітень » 2 » Весняний Кубку Сміху із Що? Де? Коли? відбувся у м. Городенка, Молодіжний Клуб ТУР - Відповідальність починається з мене
08:41
Весняний Кубку Сміху із Що? Де? Коли? відбувся у м. Городенка, Молодіжний Клуб ТУР - Відповідальність починається з мене

День Сміху у Городенці відзначився інтелектуальною подією, а саме проведенням Весняного Кубку Сміху із спортивного Що? Де? Коли?

Захід відбувся у приміщенні Актового залу Школи №2, за що велика вдячність дирекції школи в особі директора Віктора Сливчука.

Організаторами дійства виступили ГО Молодіжний Клуб «ТУР» за підтримки відділу у справах молоді та спорту Городенківської РДА та автора пакету питань Любомира Музички.

Те, що молодь, тай зрештою кожна людина має розвиватись як фізично так і інтелектуально знають всі. Не дивним є й те, що захід пройшов під гаслом акції «Відповідальність починається з мене». Напевне кожен із учасників усвідомлює, що відповідальність за інтелігентну, розвинену, культурну націю, перш за все мають нести самі люди.

Гра ж видалась досить цікавою та напруженою. За Весняний Кубок Сміху змагались 7 команд, а саме: «Драйв» (школа №2), МК «ТУР», «Дилери» (школа №1), «Міленіум» (гімназія), «Віктор і Ко» (гімназія), «Дрім-Тім» (гімназія), «М.А.Ф. і Я».

Після трьох турів по 12-ть запитань, переможці визначились таким чином:

25 балів - «М.А.Ф. і Я»  І місце

15 балів - МК «ТУР»  ІІ місце

13 балів - «Віктор і Ко»  ІІІ місце

10 балів - «Драйв»  4 місце

10 балів - «Міленіум»  4 місце

9 балів - «Дилери»  5 місце

6 балів - «Дрім-Тім»  6 місце

Команди за три перші призові місця отримали грамоти, а команда переможець «М.А.Ф. і Я» стала володарем перехідного Весняного Кубку Сміху зі спортивного Що? Де? Коли? Кубок перебуватиме у команди рік, до наступного турніру, де учасники матимуть змогу позмагатись знову, за достойну винагороду.

Організатори вдячні командам учасницям, за приємну дружню атмосферу під час заходу, та бажання вдосконалюватись. Автору пакету питань, за цікаві та грамотно складені питання. Відділу молоді та спорту, за смачний шоколад для команд учасниць та сприяння у придбанні Кубка!!!

Будьмо розумними.

більше фото тут : https://vk.com/album-66907747_213785395 

Переглядів: 772 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: