Головна » 2015 » Травень » 17 » У Городенці з ініціативи МК "ТУР" відбувся Другий Велопробіг за Здоровий Спосіб Життя!
21:45
У Городенці з ініціативи МК "ТУР" відбувся Другий Велопробіг за Здоровий Спосіб Життя!

У Городенці з ініціативи МК "ТУР" відбувся Другий Велопробіг за Здоровий Спосіб Життя! 

У неділю, 17 травня відбувся "Другий Велопробіг Здоров'я" Інціаторами  виступи Молодіжний Клуб "ТУР" у партнерстві із   Районним Центром Соціальних Служб для Сім'ї Дітей та Молоді. Даний захід проходив у рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене"!

Основним повідомленням яке мають на меті донести організатори "Велопробігів Здоров'я" - цінність здоров'я, та необхідність вести здоровий спосіб життя, для зміцнення нації як фізично так і духовно. А також попередження продажу алкоголю неповнолітнім!!!

Із другого маршруту Велопробігу Здоров'я у рамках акції "Відповідальність починається з мене"у 9-ти торгових точках було розміщено наліпки із застереженням щодо продажу алкоголю неповнолітнім, та ще у трьох було залишено наліпки, які будуть наліплені у присутності власників.

Тішило те що продавці всіх торгових точок із розумінням ставились до ініціативи Молодіжного Клубу "ТУР" та охоче погоджувались на те, щоб наліпки були розміщені у приміщенні магазинів... 

Опісля Велопробігу, на Майдані Незалежності, перед РПК, активістами МК "ТУР" було роздано буклети від РЦСССДМ із інформацією про шкідливість куріння, наркотиків, та проблеми ВІЛ-СНІДу. 

 Магазини які в даний час охоплені акцією: 

магазин - "Монастирський Кут"магазин - "Бриз"магазин - "Мрія"магазин на "АЗС WOG",  магазин - "Діва", магазин - "Крона" - перший велопробіг! 

магазини які було охоплено Другим Велопробігом Здоров'я: 

магазин - "Наталя +"магазин - "Овен-Люкс"магазин - "Престиж"магазин - "Перехрестя", магазин - "Шанс", магазин - "Каштан"магазин - "Міленіум"магазин - "Едем". 

магазини у яких наліпки обіцяли почепити коли прийдуть власники: магазин на "ОлексАндрія"магазин - "Галичанка"магазин - "Генделик".

По завершенню сезону "Велопробігів Здоров'я" плануєтсья охопити більшість торгових точок району...

Долучайтесь до Велопробігів Здоров'я!

Пропагуйте Здоровий Спосіб Життя!

Будьте Здоровими!

більше фото із Велопробігу тут: https://vk.com/album-66907747_215818114

Переглядів: 730 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: