Головна » 2015 » Серпень » 31 » У Городенці відкрили Молодіжний Центр...
22:52
У Городенці відкрили Молодіжний Центр...

30 серпня, у Городенці активісти Молодіжного Клубу "ТУР", зініціювали відкриття Молодіжного Центру Городенківщини...

Остання неділя літа для Городенківчан знаменувалась приємною та довгоочікуваною подією у молодіжному середовищі міста та району, адже 30-го серпня у місті Городенка було відкрито та освячено домівку для молоді, місце де генеруватимуться ідеї, місце де молодь Городенківщини матиме нагоду проводити дозвілля, чи то бавлячись у цікаві ігри або ж читати книжки у вільній біліотеці або обдумувати різні заходи та проекти. 

У приміщенні Молодіжного Центру (далі - МЦ) є можливість проводити зібрання молодіжним організаціям, або ж ініціативним групам молодих людей - усе працює на БЕЗКОШТОВНІЙ основі для молоді за домовленістю. 

На даний час до послуг молодих людей облаштовано зону відпочинку: із настільними іграми (ЕРУДИТ, МОНОПОЛІЯ, ТВІСТЕР, ШАХИ та ШАШКИ, КРИЇВКА та МАФІЯ тощо), поки що невеличкий, книжковий фонд на поличках ВІЛЬНОЇ БІЛІОТЕКИ, зал на 20 осіб для проведення тренінгів, презентації та зустрічей а також чайник,чай, кава та печеньки... 

Молодіжний Центр Городенківщини на думку голови ГО МК "ТУР", ініціатора та координатора МЦ – Івана Вережакастане платфоромою яка дозволить молодим людям гуртуватись над втіленням ідей та планів, проявляти свої креативні здібності та навички, з користю проводити час у компанії небайдужих до долі свого міста молодих людей... 

Освятив приміщення Молодіжного Центу о. Ігор Левицький, побажав молодим людям натхнення та Божого благословення.

Також на свято відкриття завітали: головний спеціаліст відділу молоді та спорту Тетяна Олександрівна Гулякова, і не з порожніми руками, презентувала чайник та висловила теплі слова підтримки; Орест Ярославович Юрковський – голова товариства Просвіта, у відання якого знаходиться будівля у частині якої облаштовано МЦ, висловив вдячність молодим людям за те, що дали життя величній будівлі, якій вже от от виповниться сто рокі; Ігор Ярославович Терлецький – головний редактор газети «Край», невипадково згадав про те, що саме у цьому приміщенні 24 роки назад збирались молоді активісти Народного РУХу України, які таки вибороли Незалежністьі України,це у свою чергу додає ще більшої вагомості вибраному місцю де облаштовано Молодіжний Центр Городенківщини; Степан Володимирович Павчак – представник громади, житель Родниківського кута подякував молоді за ініціативність, наполегливість та завзятість, у шляху до мети створення МЦ.

Нагадаємо, що Громадською Організацією "Молодіжний Клуб "ТУР" виграно грант - 10 000 гривень, у КОНКУРСІ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ організованого компанією САН ІнБев Україна, саме ці кошти і було використано на відновлення частини будівлі Родниківського Народного Дому для облаштування у ньому Молодіжного Центру.

Більше фото про повний перебіг робіт можна переглянути тут:  https://vk.com/album-66907747_214491222 

п.с. проте хочеться також повідомити про те що відкриттю Молодіжного Центру передувала досить неприємна подія, а саме скоєння кражіки зі зломом приміщення Молодіжного Центру, так у ніч з суботи на неділю злодії, особи яких на даний час невідомі викрали із приміщення акустичну систему, а саме: дві колонки Амфітон 25АС 027, підсилювач та мікшер 2в1, мікрофон SVEN та шнур до мікрофона.

Велике прохання якщо хтось щось чув чи знає що хтось хоче продати схоже обладнання зателефонуйте по даному номеру 097 57 98 774 – Іван.

 

 

Переглядів: 967 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: