Головна » 2014 » Листопад » 11 » У Городенці відбувся майстер-клас по виготовленню годівничок та шпаківень
11:57
У Городенці відбувся майстер-клас по виготовленню годівничок та шпаківень

  Допоможемо природі ми добром – і добром природа нам віддячить!!! У Городенці відбувся майстер-клас по виготовленню годівничок та шпаківень. Даний захід було ініційовано активістами Молодіжного Клубу «Творці Усвідомленої Реальності» за підтримки Районного палацу культури.

10 листопада о 14:00, під звуки Української музики, близько ста учнів та дорослих мали змогу наочно побачити, як саме виготовити годівничку та шпаківню. Що характерно, всі бажаючі мали можливість долучитись до самого процесу виготовлення хатинок для пташок. Із завданням по виготовленні шпаківні чи годівнички,  вправно справлялась чоловіча частина учасників майстер-класу. Дівчатка ж були активними учасниками художньої частини, де кожен, із захопленням, та вірою в те, що робиться хороша справа, мав змогу розмалювати шпаківню або годівничку.

Зрештою, захід вдався, у підсумку, було виготовлено три годівнички, та три шпаківні. Годівнички було розвішано на майдані Незалежності, на прилеглих деревах. Також, на одному із дерев була встановлена шпаківня. Тепер залишається чекати, і спостерігати за тим як пташки заселятимуть нові оселі. Дві інші шпаківні було розміщено на деревах у міському парку.

Хочеться подякувати всім учасникам та тим хто долучився до організації свята. А це і вчителі шкіл та гімназій, працівники палацу культури, столярному цеху с. Котиківка та іншим.

Більше фото тут: https://vk.com/album-66907747_205743888

п.с. «для роздумів»

Хочеться відмітити те, що 1 листопада, активістами МК «ТУР» було розвішано на території міського парку 12 годівничок, станом на вчора, 10 листопада, їх нараховувалось 5.

Шановні Городенківці, нас тішить те, що Ви скоріш за все просто забрали їх до себе до домку, щоб потішити своїх дітей… Але чи не краще було б прийти на майстер клас, отримати знання, і вже самим, разом із своїми дітьми, чи онуками, виготовити годівчинку чи шпаківню…

Щаро Ваша, молодь Городенківщини!!!

Переглядів: 864 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: