Головна » 2014 » Грудень » 17 » у Городенці відбулось святкове дійство "Подаруй свято Миколая дітям із зони АТО" (ВІДЕО та ФОТО)
14:50
у Городенці відбулось святкове дійство "Подаруй свято Миколая дітям із зони АТО" (ВІДЕО та ФОТО)

Що:      Благодійна акція «Подаруй свято Миколая дітям із зони АТО»

Де:       м. Городенка, Районний Будинок Школяра

Коли: 17 грудня 2014 року, 11:00 год

Громадська Організація «Молодіжний Клуб «Творці Усвідомленої Реальності» спільно із Районним Центром Соціальних Служб для Сім’ї Дітей та Молоді та Районним Будинком Школяра провели святкове дійство для діточок-переселенців які на даний час проживають на території нашого району, їх налічується 28.

Вихованці Будинку школяра спільно із центром юних натуралістів підготували дивовижну виставу про Св. Миколая та його помічників Іванка та Оленку. Всі глядачі мали змогу відчути світлий, теплий та по дитячому щирий святковий настрій.

Районним Центром Соціальних Служб для Сім’ї Дітей та Молоді було організовано прекрасний солодкий стіл. Де кожен із учасників та глядачів свята мали змогу підкріпитись.  

Помічники Св. Миколая із громадської організації Молодіжний Клуб «ТУР» підготували смачні та водночас корисні подаруночки. Кожен подаруночок складався із врахуванням віку та статі дитини.

Велика дяка всім хто долучився в якості Благодійників, а саме: гончарні майстерні «ПОКУТСЬКА КЕРАМІКА», дитячий магазин «МАЛЯТКО», магазин книг та канцтоварів «ЕРУДИТ», кафе «ФРЕШ», магазин-кафе «КОРОВАЙ» та всім небайдужим мешканцям міста та району хто відвідав наші Благодійні Ярмарки!

 Також був проведений конкурс на  найкращий малюнок Св. Миколая де всі  троє учасників отримали м’ягкі іграшки.

 В цілому свято вдалось. Хочеться ще раз і  ще раз подякувати всім хто долучився до  організації свята, та побажати побільше  веселих та радісних моментів у житті!

 

За посиланнями внизу можна переглянути фото та відео-фрагменти як відбувалось та створювалось свято. Приємного перегляду! 

фото із фабрики Св .Миколая, як творилось свято - http://vk.com/album-66907747_208220963

фото із Будинку школяра, як відбувалось свято - http://vk.com/album-66907747_208221227

більше відео на нашому каналі : https://www.youtube.com/channel/UCSLc8wOO2ko3x2BGjEr2iAQ

Переглядів: 839 | Додав: Haos | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Haos  
0


Ім`я *:
Email *:
Код *: