Головна » 2015 » Липень » 31 » Соціальний проект "КіноЛіто 2015" вкотре зібрав більше сотні Городенківчан...
21:35
Соціальний проект "КіноЛіто 2015" вкотре зібрав більше сотні Городенківчан...

У четвер 30 липня, у Городенці, відбувся черговий кіносеанс "КіноЛіто2015" у рамках Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене". 

Футбольний майданчик на території Школи №2 більше як на половину був заповнений глядачами. Переглядали цього разу кінокомедію "Товстун проти всіх", позитивне кіно про пригоди охоронця у ЛасВегасі. 

Перед фільмом всі, хто прийшов, мали нагоду переглянути 4 короткі відеоролики про шкоду куріння, вживання алкоголю та наркотиків. Є сподівання що хоч хтось із тих хто переглянув соціальні відеоролики таки дослухаєтсья і буде вести здоровий спосіб життя. 

Активісти Молодіного Клубу "ТУР" вдячні дирекції школи №2 за можливість проведення показу на території футбольного майданчика школи, Районний Центр Соціальних Служб для Сім'ї Дітей та Молоді та відділ у справах молоді та спорту Городенківської РДА за допомогу у орагнізаційних моментах.

Вкотре переконуємось, що у Городенці найкраща молодь... 

Наступний показ кіно під відкритим небом відбудеться через два тижні, слідкуйте за анонсами на сторінці спільноти, https://vk.com/mk_tur_horodenka 

А кому цікаво дізнатись більше про діяльність Молодіжного Клубу "ТУР", та долучатись до організації заходів - пишіть  https://vk.com/ivankoverezhak... 

На цей раз без фото так як ніхто невзяв фотоапарат із хорошим спалахом...

Переглядів: 708 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: