Головна » 2015 » Грудень » 30 » Що що, а сміття у нашому місті вистачає... Безвідповідальні вчинки визначають сутність людей...
13:09
Що що, а сміття у нашому місті вистачає... Безвідповідальні вчинки визначають сутність людей...

*Якщо не допомагають, то вже нехай би не шкодили. Кожному з нас пора вкотре сказати собі - Відповідальність починається з мене! 

Нещодавно, а саме наприкінці літа у Городенці зафункціонувала платформа Молодіжного Центру, де молодь має можливість зібратись та поспілкуватись на цікаві теми, посмакувати чаєм із печивом, почитати цікаву літературу та побавитись у розвиваючі ігри. Все це стало можливим завдяки зусиллями активної молоді із громадської організації "Молодіжни Клуб "ТУР" та виграному ними гранту.

Проте попри грантові кошти, активісти інтенсивно вже майже рік збирають макулатуру, яку кожен мешканець може принести і залишити у спеціально облаштованомумісці поблизу Молодіжного Центру. За час збору, було здано близько 2-х тон макулатури, це папір який пішов на переробку, і нівякому разі не на смітник. 

У понеділок, 28 січня, прийшовчи на чергове зібрання, на молодих людей чекала досить неприємна картина, на місці макулатури яку небайдужі мешканці міста періодично приносили, виявилось не що інше як купа сміття, переважно пляшки з під алкоголю та побутові відходи. 

Де ж та культура поведінки, невже такими вчинками ми йдемо до кращого життя.  

Молоді люди які відвідують Молодіжний Центр усвідомлюють, що Відповідальність починається саме з них, і просять мешканців міста задуматись над власними вчинками, адже вчинки визначають саме людську сутність кожного з нас, і який ми слід залишимо за собою, такими нас запамятають наші діти!!!

З повагою та надією на розуміння, Ваша Молодь Городенки..

 

Переглядів: 805 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: