Головна » 2015 » Березень » 17 » Проект Молодіжного Клубу ТУР став переможцем «Конкурсу соціальних проектів» від компанії САН ІнБев Україна.
21:26
Проект Молодіжного Клубу ТУР став переможцем «Конкурсу соціальних проектів» від компанії САН ІнБев Україна.

Цього року на «Конкурсу соціальних проектів» від компанії САН ІнБев Україна, було подано 104 проекти. 

А Переможцями, які отримають гранти у розмірі 10 000 гривень на реалізацію своїх соціальних проектів, стали 5 проектів: Серед них проект «Вчора – Родниківський Народний Дім, Завтра – Молодіжний центр Городенківщини» який подано Іваном Вережаком - головою ГО МК "ТУР".

1. Enactus Україна (проект подано Наталією Гончаренко), «Подаруймо нове життя міському парку».
2. Благодійна установа навчально-реабілітаційний центр «Джерело» (проект подано Наталією Піпи), «Програма «Іпотерапія» для дітей з особливими потребами».
3. ВМГО Об'єднана молодь України (проект подано Кирилом Тепляковим), «Формула Студент КПІ».
4. ГО «Молодіжний Клуб "Творці Усвідомленої Реальності» (проект подано Іваном Вережаком), «Вчора – Родниківський Народний Дім, Завтра – Молодіжний центр Городенківщини».
5. ГО «Красноармійське товариство захисту тварин» (проект подано Наталією Рижковою), «Створення притулку для бездомних тварин».

https://www.facebook.com/SUNInBev.UA/photos/a.217045921687867.53999.126392054086588/890228791036240/?type=1&theater

Молодіжному Центру Городенківщини БУТИ!!!

 

Спасибі всім хто долучився до голосування у мережі фейсбук... 

 

З допомогою громади ми здатні на багато... Головне віра в себе... 

А тепер по факту: Роботи досить багато, так як це тільки початок великої справи, і допомога кожного буде вагомою . .

  • На даний час ми потребуємо допомоги досвідченого електрика, який міг би допомогти із розкиданням електропроводки і підключення до лічильника, так як лічильник у приміщенні є, проте він відєднаний... 

  • Також є необхідність у вправних мулярах, які б зголосились допомогти із нанесенням штуку на стіни, та з побілкою тих самих стін. У декого із учасників Молодіного Клубу є досвід такого роду робіт, але всетаки рука професіонала не завадить...

  • Всіляко вітається, якщо хтось виявить бажання подарувати Молодіжному Центру старі меблі, у кого може є шафи або серванти, етажерки чи журнальні столики, Вам непотрібні, а у нас вони перетворяться у книжкову полицю, креативні стелажі для документів, та у елементи декору-інтер'єру... 

  • у кого вдома є зайві, або хто оновлював меблі, і залишились старі крісла, радянського виробництва, приносьте їх нам, ми осучасним їх, і використовуватимемо для сидіння, так як на даний час крісел є дуже мало...  

Ось так виглядала заявка на грант, тещо ми плануємо робити і як ми те плануємо робити: 

Місто Городенка потребує місця де б молодь мала змогу збиратись, ділитись свіжими ідеями, думати над їх втіленням та реалізацією. Народний Дім на Родниківці вже кілька років як пустує, активісти Молодіжного Клубу «ТУР» мають на меті дати нове життя цій величній будівлі. «Проект планується в два етапи:

1 етап: Відновлення - Реконструкція частини приміщення Родниківського Народного Дому, шляхом заміни вхідних дверей та проведення косметичного ремонту, а саме: проведення побілки та шпаклівки стін, проведення електропроводки та встановлення електричних обігрівачів у одній із кімнат народного дому. Яка в подальшому слугуватиме «точкою відліку» для створення соціального та культурного місця для зібрання молоді міста та району у майбутньому молодіжному центрі.

2 етап: - Облаштування затишного місця де б молодь могла проводити час розвиваючись, граючи у настільні ігри (Монополія, Ерудит, Криївка, Шахи, Шашки, Доміно, Нарди, Морський Бій, Твістер), обдумувати методи втіленням інноваційних молодіжних ідей та заходів на базі Молодіжного центру. Проводити різноманітні майстер-класи у рамках діяльності "Майстерні Св. Миколая", яка цього року приготувала подарунки на Миколая 28-ми дітям переселенцям та ін. Проводити зібрання дискусійного клубу за різними тематиками, кіноклубів, клубів любителів сучасної літератури. - Виготовлення та встановлення великої книжкової полиці, яка з часом наповнюватиметься сучасною літературою, цікавою як для молоді так і старшого покоління. Створивши таке місце для спілкування та інтерактивного відпочинку, ми маємо на меті згуртувати молодь, підлітків та їхніх батьків навколо роботи Молодіжного Центру у Народному домі Родниківки. Всі роботи будуть проведені активістами Громадської Організації «Молодіжний Клуб «ТУР» з допомогою небайдужих мешканців міста та району, на волонтерських засадах. В даний час паралелньо стартувала акція по Збору Макулатури "Здай макулатуру-онови Родниківський Народний Дім" . Збір Макулатури це тільки один із методів залучення коштів для реалізації задуманого. Водночас - це і збереження довкілля, так як відомо що 100 кілограм макулатури яка пішла на переробку зберігає одне доросле дерево. Так що ми робимо одночасно декілька хороших речей. Зібрані кошти планується долучити до коштів отриманих від гранту, так як на оновлення приміщення Родниківського Народного Дому потрібно значно більше коштів, ніж 10 000 гривень. Діяльність, яку ми плануємо робити на базі новоствореного Молодіжного Центру буде тісно пов’язана з думкою громади міста та району, адже тільки разом можна щось змінити. У даному випадку, допомогти створити у Городенці сучасний Молодіжний центр.

кошти підуть на закупівлю:

-двох електричних обігрівачів;

-вхідних дверей;

-будівельних матеріалів (краска, шпаклівка тощо);

 - матеріали для прокладання електропроводки;

-розвиваючих настільних ігор;

-певної кількості книг (сучасної українських авторів);

Переглядів: 808 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: