Головна » 2014 » Травень » 4 » Перший травневий велоТУР із Національною Символікою....
13:56
Перший травневий велоТУР із Національною Символікою....

   2 травня 2014 року, о 10 годині,  активісти Молодіжного РУХу та  Молодіжного Клубу "ТУР"  провели Перший травневий велоТУР із  Національною Символікою,  Городенка - Городниця (Дністер) -  Городенка, протяжність 30 км... 

  У  велоТУРі взяло участь 9 учасників, 9 велосипедів та 9 національний  прапорів із символікою Народного Руху України. 

  Під час кожної із зупинок, а саме, м. Городенка, с. Котиківка, с. Стрільче  та с.  Городниця (берег річки Дністер) учасники велоТУРу роздавали  мешканцям сіл та районного центру прапорці із національною  символікою, та охоче розповідали про мету поїздки. 

  Діставшись кінечної точки запланованого маршруту, учасники смачно  перекусили на березі р. Дністра, та провели невеличку руханку, а саме  відтискання від землі із національними прапорами на спинах.

  Перепочивши та прибравши за собою молоді активісти рушили назад, і вже о 13.20 були на місці фінішу ,а семе на цетральній площі м. Городенка, де посмакували морозивом, папірці від якого акуратно викинули в урну, показуючи тим самим як потрібно чинити із сміттям. Також самі активні роздавали прапорці та дарували приємні емоції пересічним мешканцям міста. 

  Загалом велоТУР пройшов наславу, і вже у скорому майбутньому відбудеться наступний захід такого типу. Організатори закликають небайдужих та активних приєднюватись до інінціативи популяризації здорового способу життя та України в кожному з нас.

 

Переглядів: 430 | Додав: Ivanko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: