Головна » 2015 » Липень » 1 » Нагородження молодих лідерів та активні громадські орагнізації до Дня Молоді у Городенці та області.
22:26
Нагородження молодих лідерів та активні громадські орагнізації до Дня Молоді у Городенці та області.

У четвер, 25 червня 2015 року управлінням у справах молоді та спорту ОДА, під час Форуму Молоді Прикарпаття, проведено урочисте нагородження активних молодих людей області.


    До присутніх з привітальним словом звернулися: заступник начальника управління молоді та спорту Валерій Семків, та
заступник начальника управління молоді та спорту Назар Павлів, які  побажали втілення запланованих ідей та проектів, і запевнили що влада готова всіляко допомагати активним молодим людям втілювати та реалізовувати задумане на користь молоді України.

Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк, подякував молоді за її активність та стійку громадянську позицію, «адже саме ви вивели своїх батьків на Майдан, ви першими в якості волонтерів вирушили на Схід, де зі зброєю в руках захищаєте кордони України» також він нагородив переможців обласного конкурсу «Молодий Лідер Прикарпаття».

У номінації «Кращий Керівник Молодіжної Громадської Організації» нагороду отримав голова ГО "Молодіжний Клуб "ТУР" - Іван Вережак.

 

Грамотою голови обласної держаної адміністрації та обласної ради нагороджена Христина Микитюк активний учасник ГО «МК «ТУР»

Грамотою управління у справах молоді та спорту нагороджений Андрій Кравець співорганізатор анти-кафе «Free time», учасник антитерористичної операції на Сході країни.

Крім визначених учасників з нашого району було нагороджено ще двох представників: Гаву Василя за перемоги у всеукраїнських олімпіадах та Чорнописького Василя учасника дебатного клубу у м. Івано-Франківськ.

А вже у Неділю, 28 чевня 2015 року, на Майдані Незалежності у Городенці під час урочистостей до Дня Молоді та Дня Конституції було нагородження молодих активних людей Городенківського району, та активні молодіжні громадські орагнізації.

Нагороду, почесну грамоту та іменну статуетку, в номінації "Активна Молодіжна Організація" (за реалізацію проектів та програм молодіжної політики у Грроденківському районі) отримала Громадська Орагнізації "Молодіжний Клуб" Творці Усвідомленої Реальності". Голова районної державної адміністрації Василь Буджак вручаючи нагороду голові ГО "МК "ТУР" - Івану Вережаку, подякував за активність, відзначив патріотичність молодих людей які є членами організації, та побажав успіхів в подальших начинаннях.

(із срібною призеркою I Європейських ігор у Баку - Оленою Сайко, переможець у номінації "Кращий Молодий Спортсмен" )

п.с. Активістам орагнізації МК "ТУР" приємно отримати нагороди та слова подяки, адже це значить, що праця яку ми проводимо із молоддю та для молоді міста і району є потрібною та приносить користь... Це і є найкращою похвалою...  

Ми Молодь - Ми Майбутнє Нації!!! Ми За Здоровий Спосіб Життя і Здорове Майбутнє України!!!

 

Переглядів: 1209 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: