Головна » 2015 » Квітень » 8 » На Великдень з ініціативи МК "ТУР" у Городенці відкриють WI-FI FREE ZONE
14:50
На Великдень з ініціативи МК "ТУР" у Городенці відкриють WI-FI FREE ZONE

Стараннями Молодіжного Клубу "ТУР" за підтримки партнерської організації "Українська Галицька Асамблея" м. Львів та за сприяння Городенківської міської ради, у центрі Городенки буде відкрито вільну зону для користування безпровідним інтернетом WI-FI FREE ZONE.

Встановленням обладнання та наданням послуг інтернет займається фірма SimNet – кабельне телебачення та високошвидкісний інтернет. Фірма знаходиться по вул. Братів Окуневських, 30, (район Автостанції).

Відкриття заплановано на Великодню Неділю…  

Попередній час відкриття – 13.00 год.

Покриття інтернету буде охоплювати майдан Незалежності перед РПК, саме приміщення РПК,  та частину міського парку, зона біля фонтану і до місця де встановлений спортивний майданчик.

Молодіжний Клуб «ТУР» ставить за мету проекту – забезпечити мешканців та гостей міста безкоштовним доступом до безпровідного інтернету у центральній частині міста та міському парку. Привернути увагу місцевих жителів, влади та бізнесу до проблеми розвитку інфраструктури центральної частини міста та міського парку.

Очікується – збільшення кількості відвідувачів міського парку. Та проведення більшої кількості Городенківчан на свіжому повітрі.

МК "ТУР" вдячні Українській Галицькій Асамблеї за пітримку ініціативи. 

Переглядів: 705 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: