Головна » 2015 » Червень » 28 » на Майданчику у Міському парку відбувся Силовий ТУРнір HORODENKA YOUNG & STRONG 2015
22:10
на Майданчику у Міському парку відбувся Силовий ТУРнір HORODENKA YOUNG & STRONG 2015

У рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене" та з нагоди Дня Молоді у Городенці відбувся Силовий ТУРнір HORODENKA YOUNG & STRONG 2015

Спортивне дійство проходило на спортивному майданчику що знаходиться у Міському парку (нагадаємо що минулого рокукошти на майданчик виграла ГО Молодіжний Клуб "ТУР" у конкурсі грантів "Добре там де ти живеш" який організовувала ГО "Українська Галицька Асамлея" м.Львів).

Перед початком ТУРніру із ватальним словом виступили керівник апарату Городенківської РДА Степан Михайлюк та головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Роман Михайлюк, привітали всіх присутніх із святом Молодості та побажали учасникам високих результатів.

ТУРнір набув статус міжрайонного, так як до нас завітали гості із Косівщини (смт. Яблунів), та міста Коломиї.

(Коломияни - За Здоровий Спосіб Життя!!!)

На  ТУРнір позмагатись у шести напрямах, а саме: "Штанга 80% чоловіки", "Штанга 50% жінки", "Гиря 16 кг", "ТУрнік&Бруси+16кг", "Вихід на дві", "Підйом з переворотом" завітало 28 учасників...

Цьогорічний ТУРнір показав досить високі результати як серед чоловіків так і серед жінок... 

 У напрямі "Штанга" категорія Чоловіки перемогу здобув Фальбійчук Ярослав - 60 повторів (Яблунів), друге місце Бойків Анатолій - 42 повтори (Городенка), третє місце Сидорак Микола 41 - повтор (Якубівка). Чоловіки відтискали від грудей 80% власної ваги.

У напрямі "Штанга" категорія Жінки перемогу здобула Гурак Вікторія - 21 повтор (Котиківка), друге місце Завальська Оля - 19 повторів (Городенка), третє місце Савчук Наталя 12 - повторів (Городенка). Жінки відтискали від грудей 50% власної ваги.

У напрямі "Гиря" перемогу здобув Фальбійчук Ярослав - 210 повторів (Яблунів), друге місце Бойків Анатолій - 123 повтори (Городенка), третє місце Москалик Назар 85 - повторів (Городенка). Гирю вагою 16 кг., учасники відтискали силою з положення на грудях.

У напрямі "Турнік+Бруси" перемогу здобув Діка Олег - 48 повторів (15 - турнік, 33 - бруси, м. Городенка), друге місце Палагнюк Микола - 37 повторів (11 - турнік, 26 - бруси, м. Коломия), третє місце Бойків Анатолій 35 повторів (9 - турнік, 26 - бруси, м. Городенка). Учасники підтягувались та відтискались на брусах із додатковою вагою +16 кг.

У напрямі "Вихідна дві" Перемогу здобув Лазарович Петро - 19 повторів (Коломия), друге місце Діка Олег - 15 повторів (Городенка), третє місце Романюк Павло - 12 повторів (Ворохта).

У напрямі "Підйом з переворотом" перемогу здобув Лазарович Петро - 22 повтори (Коломия), друге місце Драгомирецьки Микола - 18 повторів (Коломия), третє місце Романюк Павло - 17 повторів (Ворохта).

Учасники були нагороджені медалами та грамотами відділу молоді та спорту, а учасники які зайняли перші місця були нагороджені грамотами медалями та футболкими із логотипом ТУРніру від відділу молоді та спорту. Також футболками було нагороджено: наймолодшого учасника ТУРніру Фальбійчука Віктора 11 років, учасника який посів найбільшу кількість призових місць - Бойківа Анатолія 3 призові місця, двох Коломияна, учасника із Ворохти - призер у двох напрямах, та призерку у жимі штинги серед жінок яка зайняла третє місце Савчук Наталію... 

Перед нагородженням хлопці показували видовищні елементи на турніках брусах та шведській стінці, так як більшість із учасників займається ВоркАутом, ТУРнір по якому проходив минулого року теж на День Молоді... 

Організатори та учасники ТУРніру висловлюють щиру подяку відділу у справах молоді та спорту Городенківської РДА за фінансову підтримку, дирекції ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 за допомогу із озвученням ТУРніру, службі благоустрою міста за підготовлений майданчик, покошену траву та чистоту навколо

Тепла та дружня атмосферу під час проведення спортивного заходу ще надовго залишиться у пам'яті як учасників так і глядачів спортивного дійства... 

Здоровий спосіб життя - це те до чого прагнуть організатори ТУРніру! 

Молодіжний Клуб "ТУР" закликає всіх вести здоровий спортивний спосіб життя, проводити більше часу на свіжому повітрі у міському парку, і тим самим привертає увагу до проблеми з відновлення парку у місті Городенка!!! 

близько 400 фото тут: https://vk.com/album-66907747_217558554

 

  

 

 

Переглядів: 871 | Додав: Haos | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: