Головна » 2015 » Серпень » 15 » На Городенківщині пройде ІI Форум молоді Городенківщини ...
21:49
На Городенківщині пройде ІI Форум молоді Городенківщини ...
ІI Форум молоді Городенківщини „ Роль молоді у місцевому самоврядуванні!” організовується вдруге - Громадською організацією Молодіжний Клуб "ТУР" у рамках Всеукраїнськогї інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене! с.Михальче ПЗОВ «Перлина Придністров’я», набуває статусу щорічного!!! 
Ідея проведення форуму молоді Городенківщини виникла літом 2014 року. 
Рік тому було проведено І Форум молоді Городенківщини «За молоддю майбутнє», форум зібрав 30-ть активних молодих людей із 8-ми сільських населених пунктів та міста Городенка. Форум проходив повністю на території ПЗОВ «Перлина Придністров’я », учасники проживати у кімнатах, та харчувались у столовій. 
Цього року планується зібрати 35 активних молодих людей Городенківщини. Формат цьогорічного Форуму буде трішки іншим, передбачається проживання у наметах, харчування польовою кухнею, проведення більшої частини часу на свіжому повітрі, проведення відкритих форум-теартів, семінарів та тренінгів під відкритим небом. 
У вечірній час покази кінофільмів у форматі КіноЛіто https://vk.com/kinolito2015horodenka.
Максимум спілкування, обміну думками, здобуття нових навичок та вмінь – все це чекає на учасників ІІ Форуму молоді Городенківщини на протязі трьох днів та двох ночей. 
Також передбачається використання конференц залу для проведення відкриття та закриття форуму, круглого столу, семінарів та тренінгів які потребують перебування у приміщенні. 
Всі ми розуміємо, і події минулого року показали, що молодь є рушійною силою всіх процесів у нашій країні, та світі загалом. Саме у такий скрутний для країни час, час коли потрібна участь кожного, даний форум має на меті вкотре зібрати активних та небайдужих до долі свого населеного пункту, та району молодих людей із всіх куточків Городенківщини. Участь у форумі дасть можливість поділитись досвідом, отримати нові знання. Та головне, молоді люди матимуть змогу побачити та зрозуміти, що вони не одні, що у кожному населеному пункті є молодь якій небайдужа доля свого села чи міста, які готові брати активну участь у становленні місцевої громади.
Доля району та країни у руках тверезо мислячих, інтелігентних, прагнучих розвитку молодих людей. ІІ Форум молоді Городенківщини має на меті доказати, що у нашому районі такі є!!! 
Форум є початком нової генерації молодих людей Городенківщини, які далі ітимуть поряд, та матимуть міцне плече опори. За молоддю майбутнє – гасло минулорічного форуму, яке й досі є актуальним!!! 
Що ми очікуємо від форуму: • Зібрати активну молодь Городенківщини; • Обговорити участь молоді у місцевому самоврядуванні; • Об’єднати мислячу, активну молодь Городенківщини у одне ціле; • Навчити молодих людей використовувати всі можливості для розвитку місцевості де вони мешкають, шляхом написання грантів та участі у програмах обміну досвідом, тощо • З користю провести час, та завести нові корисні знайомства; • Активізувати молодь Городенківщини; • Дати змогу молодим людям відчути важливість прийнятих ними рішень; • Свій варіант…(адже все одно, кожен винесе щось важливе саме для себе…;) 

.......................ВАЖЛИВО
Реєстрація на форум буде через соціальні мережі у даній спільноті, та у телефонному режимі 097 57 98 774 .... до 19 серпня включно!


До участі у Форумі запрошуються особи віком 15-35 ркоів які проживають на території Городенківського району. 
Участь у форумі цього року буде платною, 50 грн із особи, кошти буде витрачено на забезпечення харчуванням та доїзд учасників із міста Городенка до території табору.
Переглядів: 672 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: