Головна » 2015 » Липень » 25 » (ВІДЕО&ФОТО)Молодіжному центру у Городенці бути. Роботи тривають. Долучитись може кожен!
23:05
(ВІДЕО&ФОТО)Молодіжному центру у Городенці бути. Роботи тривають. Долучитись може кожен!

Молодіжному Центру у Городенці бути. Роботи тривають. Долучитись може кожен! 

Підтвердженням цьому є активне продовження робіт по відновленню частини приміщення Родниківського Народного Дому, учасниками Молодіжного Клубу «ТУР».

Вже завершили шпаклювати стіни, демонтували старі батареї, почали відновлювати старі віконні рами та вікна.

Незабаром почнуться малювати стіни, приступиться до виготовлення книжкових полиць, столів та підключиться до електромережі.

Всі роботи активісти МК «ТУР» виконують самотужки, злагодженою командою, у кого коли є час той і приходить та долучається до спільної корисної справи. Зрештою долучитись та допомогти може кожен.

Нагадаємо, що Громадською Організацією "Молодіжний Клуб "ТУР" виграно грант - 10 000 гривень, у КОНКУРСІ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ організованого компанією САН ІнБев Україна.

Також у нас триває збір макулатури, вже здали дві партії, макулатури таки є вдосталь, та соціально відповідальних людей також є багатоЗа два рази нами було здано 1350 кілограм макулатури, виручено 1200 гривень, кошти долучено до 10 000 на відновлення частини приміщення. 

Також нам потрібні пластикові 5-ти або 6-ти літрові пляшки для розширення мережі пунктів прийому відпрацьованих батарейок, у кого є пляшки телефонуйте 097 57 98 774 – Іван.

Потрібен дизайнер інтер’єрів, щоб проконсультуватись щодо оформлення внутрішнього інтер’єру відремонтованого приміщення.

Нижче у альбомі можна переглянути фото із процесу по відновленню приміщення яке вже у скорому майбутньому буде центром молодіжного руху на Городенківщині.  https://vk.com/album-66907747_214491222  

Переглядів: 623 | Додав: Haos | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: