Головна » 2015 » Лютий » 1 » Молодіжний Клуб "ТУР" закликає - Здай макулатуру-онови Родниківський Народний Дім.
23:50
Молодіжний Клуб "ТУР" закликає - Здай макулатуру-онови Родниківський Народний Дім.

Вже тиждень як стартувала ініціатива Молодіжного Клубу "ТУР" по відновленню приміщення Родниківського Народного Дому, та створення на його базі Молодіжного Центру.

Одним із перших кроків стала акція по збору макулатури!

Друзі, вже облаштовано два місця для збору Макулатури , одне у Офісі ГО Молодіжний Клуб "ТУР" на 3-му поверсі, колишньої "САНСТАНЦІЇ"... 

Інше, безпосередньо у приміщенні Родниківського Народного Дому... Бокс для макулатури споруджено біля входу!!!

 


Всіх хто має вдома старі книги, газети, інший паперовий непотріб, приносьте до пунктів збору...  

і Памятайте 100 кг. МАКУЛАТУРИ = 1 дорослому ДЕРЕВУ... збережи природу, допоможи відновити частину приміщення і тим самим посприяй щоб у місті запрацював Молодіжний Центр!!!

Макулатури зібраної за тиждень вистачить щоб врятувати щонайменше 4 дерева!!!

Наше місто Городенка потребує місця де б молодь мала змогу збиратись, ділитись свіжими ідеями, думати над їх втіленням та реалізацією. Народний Дім на Родниківці вже кілька років як пустує, активісти Молодіжного Клубу «ТУР» мають на меті дати нове життя цій величній будівлі. 
Є велика надія на сприяння передовсім активних людей, місцевої громади та жителів району Родниківка у творенні чогось нового, так потрібного нашому місту, потрібного молоді! 

Збір Макулатури це тільки один із методів залучення коштів для реалізації задуманого. Водночас - це і збереження довкілля, так як відомо що 100 кілограм макулатури яка пішла на переробку зберігає одне доросле дерево. Так що ми робимо одночасно декілька хороших речей. 

На зібрані кошти спершу планується оновлення частини приміщення Родниківського Народного Дому, шляхом проведення косметичного ремонту, а саме: проведення побілки та шпаклівки стін, частково заміна підлоги, проведення електропроводки та встановлення електричних обігрівачів у меншій кімнаті. Яке в подальшому слугуватиме «точкою опори» для створення та розвитку соціального та культурного місця для зібрання молоді міста та району.

- У цій кімнаті планується облаштувати затишне місця де б молодь могла проводити час розвиваючись: читаючи книги, граючи у настільні ігри, обдумуючи методи втіленням інноваційних молодіжних ідей та заходів. Проводити різноманітні майстер-класи. 
----Зокрема ми плануємо проводити майстер-класи на постійній основі у рамках діяльності фабрики Св. Миколая, яка цього року приготувала подарунки на Миколая 28-ми дітям переселенцям. Проводити зустрічі із відомими людьми району, області, України та світу. Також планується що буде діяти кіноклуб, дискусійний клуб, клуб любителів сучасної української книги…

Планується виготовлення та встановлення великої книжкової полиці, яка з часом наповнюватиметься сучасною літературою, цікавою як для молоді так і старшого покоління. Створивши таке місце для спілкування та інтерактивного відпочинку, ми маємо на меті згуртувати молодь, підлітків та їхніх батьків навколо роботи Молодіжного Центру у Народному домі Родниківки.

Також є ідея проводити на базі Молодіжного центру комп'ютерні курси для пенсіонерів, та людей старшого віку. Це вже поширена практика у багатьох містах України. Такі курси дуже популярні, бо старші люди хочуть користуватись комп'ютерами, щоб спілкуватись з дітьми або родичами по скайпу, відправляти та отримувати електронні листи, шукати корисну інформацію у інтернеті!

Вся діяльність, яку ми плануємо робити буде тісно пов’язана з громадою міста та району, адже тільки разом можна щось змінити. У даному випадку, допомогти створити у Городенці сучасний Молодіжний центр. 

Слідкувати за преребігом подій навколо народного дому можна у соціальних мережах, на сторінках Молодіжного Клубу "ТУР":

сторінка вконтакті: http://vk.com/returnthewastepaper   

сторінка на фейсбук: https://www.facebook.com/events/862044457188697/ 

також ми беремо участь у конкурсі проектів від САН ІнБев Україна, проголосувати за наш проект можна за посиланням: https://www.facebook.com/SUNInBev.UA/app_548987675236610 

Від Вашого голосу залежатиме чи зможемо ми виграти 10 000 гривень для початку створення Молодіжного Центру!!! 

Спасибі за підтримку!!! 

Переглядів: 726 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: