Головна » 2015 » Липень » 27 » МОЛОДЬ ГОРОДЕНКИ ЗА ЧИСТЕ МІСТО! Еко-Логічний захід у Городенці - "Липневий Еко-Суботник МКТУР&ДРУЗІ"
21:05
МОЛОДЬ ГОРОДЕНКИ ЗА ЧИСТЕ МІСТО! Еко-Логічний захід у Городенці - "Липневий Еко-Суботник МКТУР&ДРУЗІ"

МОЛОДЬ ГОРОДЕНКИ ЗА ЧИСТЕ МІСТО! 

Під таким гаслом у суботу, 25 липня 2015 року, у рамках Всеукраїнської інофрмаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене" у місті Городенка відбувся Еко-Логічний захід - "Липневий Еко-Суботник МКТУР&ДРУЗІ" 

Активістами громадської орагніазції "Молодіжний Клуб "Творці Усвідомленої Реальності" було прибрано відпочинкову частину міського озера "Спиртзаводське".

За дві години прибирання на ділянці 100х100 метрів було назбирано більше 30-ти мішків сміття, найбільше було пляшок від алкоголю та недопалків. 

Були і цікаві знахідки, рекомендуємо правоохоронним органам частіше навідуватись на дану відпочинкову зону. 

За дві години часу, молодим еко-воїнам, не вдалось прибрати всю прибережну територію озера, де в глибині, ще вдосталь сміття, тому запрошуємо всіх небайдужих до ЕКОлогічної ситуації у своєму рідному місті долучитись до чергової акції із прибирання, яка пройде 1-го серпня 2015 року, субота, з 13.00 до 15.00 ... Місце зібрання: територія де колись був "пляж СІЧ"... 

МАГІЯ ДОСТУНА КОЖНОМУ!!!

 

                              ДО!                                                           ПІСЛЯ!

більше фото тут: https://vk.com/album-66907747_218698454

 

 

Переглядів: 566 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: