Головна » 2014 » Липень » 19 » МК ТУР та Премєрний показ фільм ХАТІКО-Вірний друг_КіноЛіто2014
12:53
МК ТУР та Премєрний показ фільм ХАТІКО-Вірний друг_КіноЛіто2014

 18 липня 2014 року вперше  у Городенці за останні  кільканадцять років  стартував  соціальний  проект «Кінотеатр  під  відкритим небом - КіноЛіто  2014». Організатором  заходу  виступила  Громадська  Організація  «Молодіжний Клуб  «ТУР»  за підтримки Районного  Центру Соціальних Служб для  Сім’ї Дітей та Молоді та відділу у  Справах Сім’ї Дітей та Молоді  Городенківської РДА.  

 Ініціативу із радістю підтримала  дирекція Міської Школи №2, яка люб’язно надала  територію футбольного майданчика для показу кінофільму. В подальшому наступні сеанси будуть проходити там же. За що їм окрема дяка від організаторів!

  • Метою проведення  КіноЛіто2014 є популяризації відпочинку на свіжому повітрі, пропаганда здорового способу життя, привернення уваги місцевого населення, бізнесових структур та місцевої влади до  можливості культурного та здорового відпочинку у після робочий час, створення умов для залучення більшої кількості дітей, підлітків та молоді Городенківщини до проведення часу на свіжому повітрі, формування у них позитивного ставлення до здорового та культурного відпочинку.

Ще в радянські роки в багатьох великих містах були кінотеатри під відкритим небом. Їх відкривали практично скрізь – у міських парках, на базах відпочинку, в таборах для дітей. Перегляд хорошого кінофільму на свіжому повітрі – відмінний спосіб розслабитися після робочого дня, або провести час з друзями чи зі своєю другою половинкою.

В цьому мали змогу переконатись близько ста молодих і не тільки, мешканців Городенки, хто прийшов на прем’єрний показ КіноЛіта2014,  а саме чудової картини «Хатіко-Вірний друг». Перед показом фільму всі присутні переглянули кілька коротких соціальних роликів про шкоду куріння, та познайомились із діяльністю Молодіжного Клубу через змонтований 5-ти хвилинний відеоролик.

Сам перегляд фільму проходив у приємній атмосфері, якщо на початок фільму глядачів було близько п’ятдесяти то до настання темряви їх кількість зросла удвічі. Все таки не дурно говорять «Темнота – друг молоді!».

Отож, запрошуємо всіх на наступні сеанси КіноЛіта2014, які відбуватимуться щотижня о 21:00 на футбольному майданчику Школи №2. День показу буде уточнено, скоріше за все ПЯТНИЦЯ або СУБОТА!!!

Обговорення та вибір наступного фільму для перегляду відбувається у групі: https://vk.com/kinolito2014horodenka 

Усі фільми дублюються Українською мовою, перегляд є БЕЗКОШТОВНИМ, СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ!!!

більше фото тут: http://vk.com/kinolito2014horodenka?z=album-74115852_198998126

п.с. Слідкуйте за новинами у групі та за оголошеннями по місту... ) Приємних переглядів!!!

Переглядів: 536 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: