Головна » 2014 » Липень » 15 » МК "ТУР" та Говерла 2014
13:34
МК "ТУР" та Говерла 2014

 12-14 липня 2014 року  відбувся  вже традиційний  всеукраїнський  табір  «Говерла», присвячений    визначній даті – дню прийняття  Декларації про державний    суверенітет, організаторами  якого виступила ВГО  «Молодий  Народний Рух». 

 Цього року учасниками  таборування  стали активісти  Молодіжного Клубу  «ТУР» на  чолі із керівником  Вережаком Іваном.

 12 липня до підніжжя найвищої  точки України, а саме, поблизу урочища «Заросляк» вкотре з’їхалися представники з усіх куточків нашої країни.

У перший день, день заїзду, весь табір гомонів, гримав стукав, пиляв та колов дрова, щоб наступні два дні мати можливість вчасно приготувати смачну польову їжу. Не винятком стали і молоді ТУРівці, які вже до вечора біля свого намету облаштували вогнище.

Найбільш насиченим став другий день таборування. Його по праву можна назвати "турнірним". Найочікуванішим, звичайно, став футбольний турнір. Ще однією родзинкою табору став дебатний турнір. Найбільш яскравим та емоційним став турнір із гри «Криївка» (український аналог відомої гри «Мафія»). Молоді ТУРівці спостерігали за всім що відбувалось у 2-гий день та з впевненістю заявили що наступного разу ні один захід не обійдеться без їхньої участі!

Ввечері традиційно відбулася таборова ватра, над складанням якої працювала чоловіча частина табору. Вона вийшла напрочуд високою і до пізньої ночі зігрівала усіх присутніх. 

У третій завершальний день відбулося сходження на вершину Говерли. Цьогоріч погода сприяла сходженню, тому майже всі хто був присутній на таборі, а це майже пів тисячі молодих людей, змогли підкорити Говерлу.

Не винятком стала і команда МК «ТУР» які хто вперше хто вкотре, мали змогу помилуватись краєвидом із найвищої вершини Карпатських гір.

Заспівавши гімн України, перекусивши та  зробивши фото на пам’ять всі благополучно повернулися у табір. 

Прощатись було доволі сумно, та тішило одне, що наступного року Говерла знову відкриє свої обійми, та дасть змогу молоді зі всієї України вкотре зустрітись.  Із табору активісти МК «ТУР» привезли масу позитивних вражень та емоцій , нових корисних знайомств і непобориме бажання бути частинкою Української незалежної держави!!!

По дорозі додому, в автобусі, обговорювалась можливість і потреба у створенні осередку МГО «Молодий Народний Рух» у Городенківському районі, чим по приїзді і займуться учасники табору «Говерла 2014», адже наявність патріотичної молодіжної організації в даний час не те що потрібна, а необхідна нашому району!

більше фото можна побачити: http://vk.com/album-66907747_199003747 

ТУРівці на найвищій вершині Карпат!!!

 

Переглядів: 568 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: