Головна » 2014 » Червень » 2 » МК "ТУР" та День Захисту Дітей 2014 у Городенці...
19:19
МК "ТУР" та День Захисту Дітей 2014 у Городенці...

Сьогодні напевне кожен хто був на площі перед Районний Палацом Культури, та всередині, відчув себе хоч і на декілька годин, та все таки дитиною…

Сотні дитячих посмішок, гамір та тупотіння дрібненьких ніг, небо у мильних бульбашках, майже у всіх на обличчі та у серці національні кольори, багацько морозива, печива та Чупа-Чупсів, клоуни, повітряні кульки, спів юних виконавців та запальні танці, все це – святкування Міжнародного Дня захисту Дітей у місті Городенка.

До організації свята, яке проводила Служба у Справах Дітей Городенківської РДА, долучилась, вже Ваша, Громадська Організація «Молодіжний Клуб «ТУР», яка спільно із кафе «FRESH» подарувала дітям, дорослим, та і собі також, масу незабутніх приємних вражень.

Дитинство – куди кожен із нас із радістю би повернувся, кілька годин такої атмосфери можна було спостерігати саме сьогодні 2 червня, на площі перед РПК.

По завершенні свята, діти із активістами МК «ТУР» чемно прибрали площу, так як Молодь Городенки за Чисте Довкілля!

Гадаю таких свят у нас буде ще багацько, тому пам’ятайте, що завжди можна, хоч і на мить, та все таки повернутись у дитинство, в чому ми Вам з радістю допоможемо.

Щиро Ваша, Громадська Організація «Молодіжний Клуб «ТУР».

більше фото тут: https://vk.com/album-66907747_196173593

 

Переглядів: 637 | Додав: Ivanko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: