Головна » 2014 » Серпень » 5 » МК "ТУР" на Турнірі з дартсу для збору коштів для бійців АТО...
14:46
МК "ТУР" на Турнірі з дартсу для збору коштів для бійців АТО...

 У неділю 3 серпня в місті Городенка  відбувався турнір із аматорського дартсу,  проведений з метою збору коштів для  придбання спецзасобів бійцям АТО із  Городенківського району.

 Влучністю мірялись на території кафе  «Авалон», яке виявилось не тільки місцем  дислокації заходу, а й активним меценатом. 
 До участі в турнірі, крім городенківчан  долучились гості із Буковини, і навіть, Іспанії та  Великобританії. Всього налічувалось 16  учасників змагання. Проте, меценатів  виявилось набагато більше. Серед них  магазини «Візерунки Покуття», «Ерудит»,  «WhattoBox», «Асорті» «Вікторія», «Візант»,  «Євростиль», «Меліус», а також громадський  актив гімназії ім. Крушельницького, Громадська Організація МК «ТУР» і ГО «ВІП-Ліга» та мешканці міста.

Активісти МК "ТУР" розминаються перед турніром!!!

Результатом заходу стало зібрання коштів у сумі 4355 грн. Їх було витрачено на придбання монокуляру з функцією нічного бачення Exelon 4х50 та акумулятора Power Bank A1 2600 mAh. Прилади будуть доправлені в зону АТО для бійців із Городенківського району.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Призери : 1 місце - Іван Вережак, 2 місце - Любомир Музичка, 3 місце - Олександр Каглян

Переможцем турніру став керівник Молодіжного Клубу «ТУР» Іван Вережак, котрий, крім морально-естетичного задоволення від участі в заході отримав ще й подарунок від магазину «Візерунки Покуття».
Клуб «Ліга Аматорського та Фахового Дартсу» (ЛАФД) висловлює щиру вдячність небайдужим городенківчанам та гостям міста за участь та допомогу у проведенні меценатського турніру із дартсу.

А також, хоче нагадати просту істину, що хто не годує свою армію – ризикує годувати окупантську!

Слава Україні! Героям Слава!

 

Переглядів: 667 | Додав: Haos | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: