Головна » 2014 » Серпень » 4 » МК "ТУР" ЕКО-друзі та Серпневий Суботник 02.08.14
16:09
МК "ТУР" ЕКО-друзі та Серпневий Суботник 02.08.14

 2 серпня 2014 року, Молодіжним Клубом  «ТУР» проведено чергове масштабне  прибирання на міському озері  «Спиртзаводський». Захід під назвою  «Серпневий Суботник» зібрав  небайдужих молодих та ще зовсім юних  екологічно свідомих громадян міста.

 Прибирання тривало 2 години, із 9 по 11  ранку, 17 еко-волонтерів та всього дві  години часу на те щоб змінити ситуацію. А  ситуація скажу Вам доволі невтішна.  Зібрано понад 50 мішків сміття, і це досить  багато, якщо врахувати, що 26 квітня на «Спиртзаводському» проходило прибирання. Дивує людський егоїзм і байдужість до навколишнього середовища! Так як попри зібране сміття, у фосах прибережної смуги знайдено 7 чи то 9 акуратно зав’язаних мішків зі сміттям, мовляв, Європа навчила нас, що сміття вдома потрібно складувати у мішок, але що з ним далі робити до свідомості наших громадян не дійшло, і вони просто викидають його подалі від дому.

Схаменіться люди добрі, адже якщо вже маленька дитина приходить, вкотре, на екологічну акцію, так як розуміє, що сміття – це загроза життю планети, а дорослі вкотре і вкотре показують байдужість.

Якщо глянути, що коїться на даний час, і звинувачувати у всьому «сепаратистів» чи то наших «братів москалів», то навряд чи вони спромоглись засмітити берег міського озера.

Тішить одне, що молодь Городенківщини, хоч і не у всій кількості, та всетаки готова стати на захист природі, чистоті, охайності, та майбутньому гідному Європейського!

  Звернення до  міської влади. На  території  колишньої  відпочинкової  зони під назвою  «СІЧ»,  помаленьку росте нове сміттєзвалище. Прохання звернутись до орендарів із проханням ліквідувати сміття.

більше фото тут: https://vk.com/album-74641268_199450665

наш канал на ютубі: http://www.youtube.com/channel/UCSLc8wOO2ko3x2BGjEr2iAQ

Разом ми переможемо та Зробимо Городенку Чистою.

  Секунда життя заради великою мети!

 

Переглядів: 525 | Додав: Ivanko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: