Головна » 2014 » Червень » 4 » І відкритий турнір Городенківського району по WORKOUT
11:42
І відкритий турнір Городенківського району по WORKOUT

https://vk.com/horodenka_workout2014 - сторінка із подією ВКонтакті... підпишись та слідкуй за новинами;)

На проведення Першого відкритого турніру Городенківського району по Воркауту  надихнула молодь, яка вже зараз розуміє, що вести здоровий, активний спосіб життя - це те чого заслуговує Українська нація. 

Тому, якщо ти не байдужий до власного здоров'я, відчуваєш впевненість у собі - приходь та візьми участь у І відкритому турнірі Городенківського району по Воркауту.

Покажи що Українець сильний не тільки духом, а й тілом!

Примітка: Стріт Воркаут (Street Workout,Вуличне тренування) – це масовий рух, заснований на заняттях спортом із застосуванням тренувального обладнання в шкільних дворах, парках, спортивних майданчиках. Головною рисою цього зайняття є те, що воно відбувається на свіжому повітрі. Людина яка займається воркаутом називається не інакше як воркаутер. Стріт Воркаут поєднує в собі техніку і силу – це ціла система вправ різного рівня складності, що сприяють підсиленню здоров'я, розвитку сили та витривалості, а також формуванню атлетичної статури.

http://mktur.at.ua/load/polozhennja_pro_provedennja_i_vidkritij_turnir_rajonu_po_vorkautu/1-1-0-1 - тут можна викачати Положення

Переглядів: 655 | Додав: Ivanko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: