Головна » 2015 » Липень » 7 » Городенківська молодь провела ніч на Івана, за переглядом кіно "ПОВОДИР" на подвір'ї церкви Успіння Діви Марії
22:11
Городенківська молодь провела ніч на Івана, за переглядом кіно "ПОВОДИР" на подвір'ї церкви Успіння Діви Марії

Городенківська молодь провела ніч на Івана, за переглядом кіно "ПОВОДИР" на подвір'ї церкви Успіння Діви Марії. 

Ініціатором проведення заходу виступили Молодіжний Клуб "ТУР" спільно із молодіжної ристиянською спільнотою "Надія у Господі", за підтримки церкви Успіння ДІви Марії в особі отця-декана Ігора Левицького та церковних братів та сестер.

Всі бажаючі мали нагоду помолитись на вечірній службі Божій яка почалась о 21.00 год.

Показ же кіно почався о 22.00 год, і тривав дві години. На кіно зійшлось дільше сотні глядачів. 

Після кіно нас порадувала співом - Оксана Сливка, активний учасник Молодіжної християнської спільноти "Надія у Господі".

Опісля кіно було розпалена ватра, де молодь мала нагоду підкріпитись, посмаживши зефір та сардельки. 

Близько 50-ти молодих людей, провели час біля багяття із користю для душі та тіла, поспівали пісень, побавились у крокодила, наймолодші зініціювали гру у хованки. 

На перегляд завітав їжачок, якому була приємна компанія молодих людей. 

Учасники спільно "Надія у Господі" пригощали всіх присутній гарячим чаєм. 

Молодь і недумала б розходитьсь, та дров вистачило до 3 години ранку, всі із приємними емоціями покинули церковне подвір'я, хоча домовились що неодмінно вкотре тут зустрінуться. 

Хочеться подякувати отцю Ігорю за сприяння у проведенні заходу, належне технічне забезпечення, смачні сердельки та Боже Благословіння, без якого даний захід не міг би відбутись. 

Приємно, що у Городенці є велика кількість молоді яка усвідомлює, що відповідальність за майбутнє України починається саме із неї... і те, що молодь тягнеться до хорошого, приємно - надихає проводити нові і нові хороші заходи... 

Молодь Городенківщини - ми майбутнє нашого міста і нашої країни. Нам будувати нове життя - і тішить саме те, що ми готові Творити Усвідомлену Реальність!!!

 більше фото тут: https://vk.com/album-66907747_217920200

Переглядів: 915 | Додав: Haos | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 1
1 Євгеній  
0
Дієвий приклад роботи Церкви з молоддю, що вартий наслідування!

Ім`я *:
Email *:
Код *: