Головна » 2015 » Серпень » 25 » (ФОТО) Вже скоро відкриття Молодіжного Центру у Городенці! Запрошуємо молодь міста стати активістами Молодіжного Центру!
22:46
(ФОТО) Вже скоро відкриття Молодіжного Центру у Городенці! Запрошуємо молодь міста стати активістами Молодіжного Центру!

Вже скоро відкриття Молодіжного Центру у Городенці! Запрошуємо молодь міста стати активістами Молодіжного Центру! 

Протягом двох місяців, активістами Молодіжного Клубу «ТУР», у частині приміщення Родниківського Народного Дому велись ремонтні роботи, по облаштуванню місця де б могла збиратись молодь, у якої маса ідей та планів, але немає можливостей, або ж підтримки.

Будучи активістом Молодіжного Центру Городенківщини, Ти матимеш змогу розвивати себе та молодь навколо, знайдеш собі друзів та команду, долучишся до організації різноманітних заходів, реалізуєш свої власні проекти.

Молодіжний Центр – простір для твого креативу.

Практично всі основні роботи завершено, залишилось тільки облаштувати внутрішній інтер’єр, освятити приміщення та офіційно провести відкриття, яке відбудеться в останні дні літа.

Нагадаємо, що активісти громадської орагнізації Молдодіжний Клуб "ТУР", у приміщення Молодіжного Центру, ініціюють створення у Городенці ВІЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ, БУККРОСИНГОВОЇ платформи, де всі бажаючі матимуть змогу обмінюватись книгами. Дана ініціатива орагнізована у рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починаєтсья з мене", та матиме продовження по всій території Городенківського району із центром у місті Городенка, а саме: Новоствореному Молодіжному Центрі Городенківщини.

Всі роботи активістами МК «ТУР» виконувались самотужки, злагодженою командою, у кого коли був час той і приходив та долучався до спільної корисної справи. Зрештою долучитись до подальшої роботи у Молодіжному Центрі може кожен.

Нагадаємо, що Громадською Організацією "Молодіжний Клуб "ТУР" виграно грант - 10 000 гривень, у КОНКУРСІ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ організованого компанією САН ІнБев Україна.

У новоствореному Молодіжному Центрі організовано збір відпрацьованих батарейок, та збір кришечок від напоїв для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО.

Якщо ВИ бажаєте розмістити контейнер у себе в установі або магазині, зв'яжіться із координатором акції тел. 097 57 98 774 - Іван , а також нам потрібні пластикові 5-ти або 6-ти літрові пляшки для розширення мережі пунктів прийому відпрацьованих батарейок, у кого є пляшки телефонуйте за вищевказаним номером.

Потрібен дизайнер інтер’єрів, щоб проконсультуватись щодо оформлення внутрішнього інтер’єру відремонтованого приміщення.

Нижче у альбомі можна переглянути фото із процесу по відновленню приміщення яке вже у скорому майбутньому буде центром молодіжного руху на Городенківщині.  https://vk.com/album-66907747_214491222  

Переглядів: 973 | Додав: Haos | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: