Головна » 2015 » Квітень » 11 » (ФОТО+ВІДЕО) У великодню суботу в Городенці запрацювала зона вільного доступу WI-FI.
17:33
(ФОТО+ВІДЕО) У великодню суботу в Городенці запрацювала зона вільного доступу WI-FI.

У Городенці, за день перед Великоднем, на річницю діяльності Громадської Організації "Молодіжний Клуб "Творці Усвідомленої Реальності" відбулось відкриття WI-FI зони вільного доступу до мережі інтернет.

Відтепер мешканці та гості міста матимуть змогу безкоштовно користуватись інтернетом проводячи більше часу на свіжому повітрі.

Молоді активісти сподіваються, що завдяки вільній WI-FI зоні збільшиться кількість відвудувачів міського парку, який перебуває у досить занедбаному стані.

Дехто із перехожих підходив та перепитував, що тут таке твориться, дізнавшись,  висловлював слова вдячності та побажання і надалі долучатись до розвитку міста. Хто як не молодь...

Молодь в процесі вивішування вказівних табличок та наклеювання наліпок на лавки. 

Все це дійство стало можливим за підтримки партнерської організації "Українська Галицька Асамблея" м.Львів та сприяння Городенківської міської ради.  

Встановленням обладнання та наданням послуг інтернет займається фірма SimNet – кабельне телебачення та високошвидкісний інтернет. Фірма знаходиться по вул. Братів Окуневських, 30, (район Автостанції). 

 

Приготування та відкриття супроводжувались позитивним настроєм молодих людей та посмішками перехожих. 

На даний час працює тільки покриття на майдані Незалежності, перед Районним Палацом Культури, мережа носить назву - FREE WI-FI_MKTUR_UHA 

Після свят буде працювати покриття у міському парку (зона біля фонтану і до місця де встановлений спортивний майданчик).

більше фото із відкриття тут: https://vk.com/album-66907747_214197455 

Переглядів: 1110 | Додав: Haos | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: