Головна » 2015 » Лютий » 10 » (ФОТО) Активісти МК "ТУР" зустрілись із громадою Родниківки...Перші кроки зроблено!!!
00:32
(ФОТО) Активісти МК "ТУР" зустрілись із громадою Родниківки...Перші кроки зроблено!!!

У неділю, 8 лютого, у приміщенні Родниківського народного дому відбулась зустріч активістів Молодіжного Клубу "ТУР" із небайдужими мешканцями мікрорайону "Родниківка"

Зібрання пройшло у теплій атмосфері, хоча у приміщенні було зимно. Зійшлось близько 15-ти людей. 

 Голова МК "ТУР" - Іван Вережак виступив із короткою промовою у якій йшлось про те як вони бачать майбутнє будівлі. Мова йшла про організацію на базі Народного дому сучасного Молодіжного Центру. Було зазначено що вже зроблено перші кроки по збору коштів, а саме: організовано збір макулатури, який молоді ТУРівці організували у школах міста, офісі Молодіжного Клубу (колишня Санстанція, 3 поверх) та безпосередньо у Родниківському Народному домі, (від початку акції вже зібрано близько пів тонни макулатури), а також ГО Молодіжний Клуб "ТУР" бере участь у конкурсі проектів від організації САН ІнБевУкраїна  https://www.facebook.com/SUNInBev.UA/app_548987675236610  проект: "ВЧОРА - РОДНИКІВСЬКИЙ НАРОДНИЙ ДІМ, ЗАВТРА - МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР ГОРОДЕНКІВЩИНИ"

 Також перед зібранням виступив  Орест Юрковський, голова  культурного товариства "Просвіта"  який повідомив, що у суботу, 7  лютого відбулось зібрання голів  осередків Просвіти району, які  одноголосно підтримали починання  активістів Молодіжного Клубу "ТУР". 

 На зібранні був присутній мешканець  мікрорайону Родниківка, а по  сумісництву заступник голови РДА  - Степан Михайлюк, який  запевнив присутніх, що влада  готова всіляко сприяти хорошій  справі, а саме відновленню величної  будівлі. 

 Молодь Городенки, а зокрема актив  Громадської Організації "Молодіжний Клуб "ТУР" впевнена що Молодіжному Центру Городенківщини бути... Спільно із громадою МИ зможемо . ..і зможемо МИ багато...!!!

 

Більше фото тут: http://vk.com/album-85932790_211236260

 

Переглядів: 580 | Додав: Haos | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: