Головна » 2015 » Квітень » 9 » Еко-акцію у Чистий Четвер у Городенці організували діти вчителі та активісти МК ТУР...
21:35
Еко-акцію у Чистий Четвер у Городенці організували діти вчителі та активісти МК ТУР...

У Городенці на Чистий Четвер активістами Молодіжного Клубу "ТУР" спільно із учнями та вчителями Городенківської Школи №2 у рамках акції "Відповідальність починаєтсья з мене" - приведено у порядок Сквер у центрі міста. 

На прибирання вийшло близько 100 волонтерів а саме: учні 5-11 класів, вчителі на чолі з директором та активісти МК "ТУР". ТІшить те, що діти з малку розуміють потребу бути екологічно свідомими. 

За півтори години роботи зібрано більше 50-ти мішків сміття. Сміття діти збирали роздільно, окремо пластик, окремо скло та інше сміття.

Знахідки вражали своєю різноманітністю, починаючи пляшками з під алкоголю та завершуючи цілим жмутом вербових гілок, які скоріш за все викинули продавці із ринку. Люди дивують своєю байдужістю. Здивування було видно у очах дітей, котрі витягуючи із купи сміття стару раковину представити не могли, що поблизу їхньої школи, мешканці Городенки утворили звалище. На кого ж тоді мають рівнятись діти, як не на Вас - дорослих. Пора задуматись!!! 

Основною ж метою еко-ініціативи було, не саме очищення території, та наведення чистоти перед Великоднем, хоча це є додатковим плюсом даної акції. Важливим є те, що молодь, діти та дорослі намагались збирати сміття роздільно, так як майже 70% сміття яке викидається є придатним для переробки.

Молодіжний Клуб "ТУР" вдячні всім небайдужим хто долучився до Екологічної Інніціативи. Зокрема вчителям та директору школи №2, які разом із дітьми - їм особливе спасибі, спільно доклались до того, щоб зробити Городенку трішки чистішою... 

Схожі екологічні ініціативи будуть продовжуватись і надалі, адже кожен із нас в глибині душі усвідомлює, що Відповідальність починаєтсья з мене...  

Тішить і те, що відповідні служби вчасно вивезли зібране волонтерами сміття на звалище, залишивши територію біля скверу чистою!!! Є сподівання, що надалі ті ж самі служби, на чолі із міською радою слідкуватимуть за тим, щоб ситуація із сміттєзвалищем біля навчального закладу не повторилась. 

Молодіжний Клуб "ТУР" вітає мешканців та гостей Городенківщини із прийдешнім світлим святом Воскресіння Христового!

Більше фото із акції тут: https://vk.com/album-66907747_214131428

 

Переглядів: 706 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: