Головна » 2014 » Листопад » 1 » Допоможи природі – Нагодуй Горобчика!
20:22
Допоможи природі – Нагодуй Горобчика!

 Допоможи природі – Нагодуй  Горобчика!

Під такою назвою, у перший день останнього осіннього місяця, розпочалась благодійна акція Молодіжного Клубу «ТУР» по облаштуванню годівничок для птахів у міському парку.

Небайдужими активістами Громадської Організації МК "ТУР" було виготовлено, та розвішано на території міському парку м.Городенка, 12 яскравих годівничок. Годівнички було прикрашено креативними малюнками та творчими посланнями.  

Дана акція спрямована в першу чергу, на залучення юного підростаючого покоління шанувати і допомагати пташкам, та всім звірятам які потребують допомоги..

Активісти МК «ТУР» закликають всі навчальні заклади міста та району, долучитись до акції «Допоможи природі – Нагодуй Горобчика!».

Пропонується, в рамках відзначення тижня науки та миру, який припадає на 11-17 листопада, у кожному навчальному закладі, на уроках праці виготовити годівнички та шпаківні для друзів наших менших. І розвісити у скверах, парках чи пришкільних територіях.

У рамках акції активістами Молодіжного Клубу «ТУР» буде проведено майстер-клас по виготовленню годівнички та шпаківні.

Майстер-клас відбудеться 8 листопада, у суботу, на майдані Незалежності, поблизу пам’ятника Т.Г.Шевченку. Початок о 13.15 год. Запрошуються всі бажаючі взяти участь у майстер-класі. 

Допоможемо природі ми добром – і добром природа нам віддячить!!!

більше фото тут:  https://vk.com/album-66907747_205186715

Переглядів: 705 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: