Головна » 2015 » Липень » 22 » Близько 150 молодих людей завітало у Вівторок, 21 липня на фільм - Недоторканні (1+1), соціальний проект "КіноЛІто_2015"
21:14
Близько 150 молодих людей завітало у Вівторок, 21 липня на фільм - Недоторканні (1+1), соціальний проект "КіноЛІто_2015"

У рамках Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене" активістами Молодіного Клубу "ТУР" у Городенці пройшов черговий показ кіно під відкритим небом. 

Цього разу переглядали стрічку французького режисера Олів'є Накаша - НЕДОТОРКАННІ (1+1), ПОДІЇ ЯКОЇ ЗАСНОВАНІ на реальних подіях, історіЯ незвичайної дружби двох абсолютно несхожих один на одного чоловіків: прикутого до інвалідного крісла багатого аристократа і тільки що звільнившогося з в'язниці молодого араба. Якщо хто непотрапив на показ, але має бажання переглянути фільм звертайтесь у приват  https://vk.com/ivankoverezhak радимо переглянути у хорошій якості та із Українських дубляжем.

Час для глядачів, а їх цього разу було близько 150-ти, пролетів швидше звичного, так як кіно дійсно захопливе та доволі кумедне. 

Перед показом кіно всі присутні мали можливість переглянути декілька коротких відеороликів про шкідливість паління! Організатори закликають молодь віддавати перевагу здоровому способу життя, не вживати алкоголь, відмовитись від паління та вживання наркотиків. Адже кому як не нам, молодим людям будувати здорову Українську націю. 

Приємну атмосферу під час перегляду забезпечила гарна погода, та тепла компанія молодих людей.

Активісти Молодіного Клубу "ТУР" вдячні дирекції школи №2 за можливість проведення показу на території футбольного майданчика школи, Районний Центр Соціальних Служб для Сім'ї Дітей та Молоді та відділ у справах молоді та спорту Городенківської РДА за допомогу у орагнізаційних моментах.

Глядачам ВЕЛИКЕ СПАСИБІ за приємну компанію, чистий майданчик після себе, та за те, що у нашому місті таки найкраща, найвеселіша та най най най молодь!!!

Наступний показ кіно під відкритим небом відбудеться вже наступного тижня, слідкуйте за анонсами на сторінці спільноти, https://vk.com/mk_tur_horodenka 

А кому цікаво дізнатись більше про діяльність Молодіжного Клубу "ТУР", та долучатись до організації заходів - пишіть адмінам  https://vk.com/ivankoverezhak... 

Більше фото тут: https://vk.com/album-66907747_218504316

Переглядів: 718 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: