Головна » 2014 » Грудень » 8 » Благодійна Ярмарка солодощів пройшла у м.Городенка (фото+відео) МК "ТУР" та друзі...
14:01
Благодійна Ярмарка солодощів пройшла у м.Городенка (фото+відео) МК "ТУР" та друзі...

 6 -7 грудня 2014 року у м.  Городенка пройшла Перша  Благодійна Ярмарка у рамках  Благодійної Акцій "ПОДАРУЙ  СВЯТО МИКОЛАЯ ДІТЯМ із  зони  АТО" яку організували та  провели активісти  громадської  організації  Молодіжний Клуб  "ТУР".

 За можливість організації та  проведення першої Ярмарки  молодь дякує власниці магазину «Коровай» - підприємцю Муканик Марії Федорівні, за люб’язно надане приміщення магазину та тісто для випікання печива.

За два дні проведення Ярмарки, за печиво було виручено близько 1000 гривень ,а саме 733.50 копійок у перший день, та 225.00 копійок у другий день.

Молодь Городенки щиро вдячна всім хто допоміг як фінансово так і морально та матеріально. Всі зібрані кошти буде витрачено для закупівлі смачних солоденьких та корисних подарунків, для дітей із зони АТО, які проживають із сім’ями на території нашого району. Їх на даний час налічується 26 осіб.

Благодійна акція «ПОДАРУЙ СВЯТО МИКОЛАЯ ДІТЯМ із зони АТО» не обмежується проведенням Ярмарки, також це збір гарних дитячих речей, іграшок, солодощів та багатьох інших речей для дітей. Все це можна приносити до фабрики Святого Миколая, яка знаходиться м. Городенка по вул. Героїв Євромайдану 6, 3 поверх, офіс Молодіжного Клубу "ТУР"(колишнє приміщення Санстанції) понеділок, середа, п’ятниця - 15:00- 17:00, або до нашого партнера, магазину книг та канцтоварів "ЕРУДИТ", навпроти церкви Успіння Діви Марії.

Збір проходитиме до 15 грудня включно! 16 грудня будуть формуватись подаруночки ,а вже 17 грудня о 11:00 годині у приміщенні Будинку Школяра, відбудеться святкове дійство, під час якого наш Св. Миколай і передасть подаруночки діткам.

Благодійна акція організована з ініціативи МК «ТУР», за підтримки Районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та Районного будинку школяра.

За цей час до нас долучились в якості благодійників: магазин кулінарії «КОРОВАЙ», гончарні майстерні «ПОКУТСЬКА КЕРАМІКА»,  кафе «ФРЕШ»,  магазин книг та канцтоварів «ЕРУДИТ», дитячий магазин «МАЛЯТКО» та більше ста мешканців нашого міста які відвідали Благодійну Ярмарку.

Молодіжний Клуб "ТУР" запрошує відвідати Другу Благодійну ярмарку солодощів. Ярмарка пройде 13 грудня по вул. Ринкова, напроти спортивної школи. Початок о 9:00 год. Молодь закликає небайдужих мешканців міста відвідати ярмарку, отримати массу приємних емоцій, та зробити свій вклад у створення свята для дітей переселенців із зони АТО.

Формат даної Ярмарки буде іншим, кожен хто має кулінарні здібності має змогу вдома випекти, чи приготувати щось смачненьке та солоденьке і принести на Ярмарку.  Також кожен бажаючий може принести, теплі речі, іграшки або солодощі, а Миколай вже передасть їх діткам.

Не будь байдужим! ДОПОМОГТИ ТАК ЛЕГКО! Долучайся в якості партнера акції, або учасника Ярмарки.

Більше фото з першої Ярмарки тут:  https://vk.com/album-66907747_207589301

Відео підрахунку коштів день перший:

Відео підрахунку коштів день другий: 

 

Переглядів: 1011 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: