Головна » 2015 » Квітень » 24 » Активісти Молодіжного Клубу "ТУР" закликають Зробити Городенку Чистою Разом!
22:40
Активісти Молодіжного Клубу "ТУР" закликають Зробити Городенку Чистою Разом!

 

Активісти Молодіжного Клубу "ТУР" закликають Зробити Городенку Чистою Разом!

25 квітня, у суботу, в м. Городенка відбудеться прибирання у двох локаціях: район Трьох Мостів (зі сторони с.Котиківка) та Міський Парк. 
Зібрання учасників прибирання відбудеться о 10.00 год., на Трьох мостах та у Міському Парку відповідно, завершення прибирання заплановано на 12.00. 
Координатор акції: Іван Вережак, тел.: 097 57 98 774 


Після прибирання запланований невеличкий пікнік на свіжому повітрі із смачним печивом та гарним настроєм. Відбудеться презентація гри «Криївка», інтелектуальна гра яка містить у собі повстанський колорит, звичаї та традиції. Місце проведення пікніка – Міський Парк. 


п.с.Приносьте із собою рукавиці ... та 120-ти літрові або поліпропіленові мішки із розрахунку 3-5 мішків або пакетів на особу. Цього року у нас нажаль немає повноцінного забезпечення!

 

Окрема дяка нашим постійним партнерам: гуртовій базі "ДІВА" за смачне печиво та соки для організації пікніка, магазину будівельних матеріалів "МегаБудПлюс" за часткове забезпечення мішками для сміття, відділу у справах молоді та спорту Городенківської РДА за часткове забезпечення мішками для сміття, районні газеті "КРАЙ" за постійну інформаційну підтримку. 
 

Цьогорічна ініціатива "Зробимо ГОРОДЕНКУ Чистою 2015!" проходить у рамках Всеукраїнської Інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене!"

сторінки у соц. мережах: https://www.facebook.com/events/1423709994595540/ , https://vk.com/zuch2015_horodenka
 

Переглядів: 542 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: