Головна » 2015 » Травень » 11 » 9 травня, з ініціативи МК "ТУР", у Городенці відбувся Благодійний ТУРнір із Жиму Штанги Лежачи!
18:48
9 травня, з ініціативи МК "ТУР", у Городенці відбувся Благодійний ТУРнір із Жиму Штанги Лежачи!

9 травня у Городенці відбувся Благодійний ТУРнір із Жиму Штанги Лежачи!

Організаторами даного дійства вситупили: Громадська Організація "Молодіжний Клуб "ТУР" та Городенківська Дитячо-юнацька спортивна школа за підтримки відділу у справах молоді та спорту Городенківської РДА. 

ТУРнір пройшов у рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене" та мав на меті збір коштів на підтримку бійців із Городенківського району поранених у зоні АТО. 

У скринбку зібрано 246 гривень, активісти МК "ТУР" докладуть із власних коштів 54 гривні, і кошти у сумі 300 гривень передадуть пораненому бійцю із с. Якубівка - Максимчуку Івану який на даний час перебуває вдома.

Прекрасний сонячний день, зацікавленість перехожих, що ж там таке коїться перед Районним Палацом Культури.

Так то наша Городенківська молодь, спортивна молодь, здорова молодь, молодь яка знає, розуміє та не боїться сказати - Відповідальність починається з мене!

На ТУРнір завітало чимало як учасників так і глядачів. А саме 15-ть учасників, серед яких 12 учасників у категорії чоловіки, та 3 учасниці у категорії жінки. 

З привітальним словом до учасників та гостей ТУРніру звернулись: Іван Вережак - голова Молодіжного Клубу "ТУР", Василь Степанович Чупрун - начальник відділу у справах молоді та спорту та Михайло Васильович Думанський - директор дитячо-юнацької спортивної школи. 

Після вшанування хвилиною мовчання у пам'ять загинувших за Україну, та виконання гімну України розпочався і сам ТУРнір.

Суддею на Благодійному ТУРнірі виступив вихованець тренера Городенківської ДЮСШ - Гевка Ігора Денисовича, наш земляк родом із Чернятина,  майстер спорту України, призер Всеукраїнскьких та міжнародних ТУРнірів - Арсеній Гільденберг.

Із 12-ти учасників серед чоловіків призові місця зайняли: Бундзяк Василь - з-тє місце, Самборський Андрій - 2-ге місце, рекордсменом же став Бойків Анатолій із результатом 36 разів, вижавши вагу 76 кілограмів зайняв 1-ше місце. 

Серед жінок всі учасниці автоматично стали призерами., проте місця розприділились таким чином: Савчук Наталя - 3-тє місце, Дейпук Софія - 2-ге місце, Гурак Вікторія із результатом 15 разів вижавши вагу 26 кілограмів зайняла 1-ше місце. 

Призери отримали грамоти, медалі та корисні подарунки від відділу у справах молоді та спорту.

Умовою ж для учасників ТУРніру було для чоловіків (хлопців) : зробити максимальну кількість жимів штанги лежачи вагою 80% від власної ваги;
для жінок (дівчат) : зробити максимальну кількість жимів штанги лежачи вагою 50% від власної ваги;

Всі учасники показали хороший клас жиму, підтримували та підбадьорювали один одного. 

За сприяння у озвученні орагнізатори вдячні працівникам Районного Палацу Культури. Тішить і те, що присутність правоохоронних органів та працівників Городенківського ЦПМСД не була затребуваною. ТУРнір пройшов в хорошій дружній атмофері.

Всім учасникам та глядачам активістам МК "ТУР" було приклеєно наліпки "НІ - Палінню, Так - Спорту" "Ні - Наркотикам, Так - Спорту" "Ні - Наркотикам, Так - Здоров'ю" любязно надані нашими друзями із Молодіжного Парламенту Кременчука.

Учасники ТУРніру висловили вдячність активістам ГО Молодіжний Клуб "ТУР" за створення свята спорту та здоров'я, та запитували коли щось схоже буде орагнізовано. (від орагнізаторів скажемо, ВЖЕ СКОРО!!!) 

Хороший настрій, позитив, посмішки, нові рекорди - ось що нам подарував весняний суботній день 9-го травня!

Більше фото тут: https://vk.com/album-66907747_215451832 

Переглядів: 1472 | Додав: Haos | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: