Головна » 2014 » Червень » 22 » 22/06/2014 Велопробіг на підтримку Української армії, у рамках святкування Дня Молоді у м.Городенка ВІДБУВСЯ!!!
16:15
22/06/2014 Велопробіг на підтримку Української армії, у рамках святкування Дня Молоді у м.Городенка ВІДБУВСЯ!!!

  22 червня 2014    року, вдруге містом  пройшов  Велопробіг на  підтримку  Української армії та  військових із  нашого  району, які  на даний час  перебувають у    Делятині, та виявили бажання іти на Схід.
 

 Перед учасниками Велопробігу виступив  С.М.Михайлюк - заступник голови РДА, який  у свою чергу побажав бути активними у  розбудові нової, незалежної, здорової  Української нації.

 Зібралось більше 20-ти! любителів активного  відпочинку.
 Всі бажаючі мали змогу долучитись, так як інформація про захід, який проходив у рамках святкування ДНЯ МОЛОДІ у м.Городенка, була вистітлена на сайті  Городенківська РДА, у районній газеті "Край" а також по місту було розклеєно безліч оголошень.
Як показує практика, наступний Вепробіг мав би зібрати вже більше 40-ка учасників... непоганий темп...
По завершенню Велопробігу всі учасника заспівали національний гімн України тим самим показавши, що дух України - це дух здорової нації.
Після Велопробігу була телефонна розмова із нишими земляками, які на даний час перебувають у Делятині, і вже от от вирушать на СХід, низький поклін їм.

Цього разу колону очолив В.С.Чупрун - начальник відділу у справах сім'ї молоді та спорту який закликав всіх учасників Велопробігу завжди бути у русі, активно відстоювати життєві позиції і мати в серці шану до тих, хто 1941 року йшов на війну за нас.

маршрут протяжністью 11 км подолано менше, ніж за годину...
Весь час учасників супроводжували карета швидкої допомоги, тішить те що їх допомога незнадобилась, всі учасники велоколони дійшли до фінішу.

більше фото із пробігу... http://vk.com/album-73027230_197037156


Переглядів: 547 | Додав: Іванко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: