Головна » 2015 » Квітень » 2 » ВІДЕО)1 квітня активісти МК ТУР здали 1060 кг. МАКУЛАТУРИ. Вони розуміють що відповідальність починається з них самих.
08:03
ВІДЕО)1 квітня активісти МК ТУР здали 1060 кг. МАКУЛАТУРИ. Вони розуміють що відповідальність починається з них самих.

1 квітня активістами Молодіжного Клубу «ТУР» було здано макулатуру, яку збирали на протязі двох місяців.

Сам процес погрузки макулатури волонтерами організації відбувався під гаслом акції «Відповідальність починається з мене» до якої долучилась активна молодь Молодіжного Клубу.

Макулатури зібрано 1060 кілограмЦе – 10 дерев які збережено від вирубки. Це 1 тонна сміття яке могло опинитись на звалищі, або було б спалене, тим самим зашкодивши екологічні ситуації, яка і так не у кращому стані.

Молодіжний Клуб «ТУР» і надалі продовжує акцію по збору макулатури, так як молодь Городенки має розуміння того, що Відповідальність починається саме з самих себе.

 Закликаємо всіх небайдужих до ситуації із сміттям та  тривожної екологічної ситуації, хто має бажання та  змогу, приносьте паперовий непотріб до офісу МК  «ТУР» вул. Героїв Євромайдану 6., 3 поверх  (колишнє приміщення Санстанції) або до боксу біля  Родниківського Народного Дому.

 Активісти Молодіжного Клубу «ТУР» вірять в те, що кожен Городенківчанин усвідомлює і готовий сказати собі самому: «Відповідальність починається з мене»!

більше фото тут: https://vk.com/album-85932790_213697713

Переглядів: 570 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: