Головна » 2015 » Вересень » 20 » 18 вересня у місті Городенка, з ініціативи МК "ТУР", відбувся Перший етап ІІ Формуму молоді Городенківщини
00:18
18 вересня у місті Городенка, з ініціативи МК "ТУР", відбувся Перший етап ІІ Формуму молоді Городенківщини

18 вересня 2015 року, у місті Городенка у рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене!", відбувся Перший етап ІІ Формуму молоді Городенківщини "Роль молоді у місцевому самоврядуванні!". 

Захід відбувся у Молодіжному Центрі Городенківщини, та зібрав більше 20-ти активних молодих людей. На форум завітали представники як Городенківських шкіл, так і студенти із Снятина, Коломиї та Львова.

Вступним словом учасників форумум привітав начальник відділу молоді та спорту Городенківської РДА Василь Степанович Чупрун, подкував за активність та чітку життєву позицію.

Також привітати учасників завітав перший заступник голови Городенківської РДА - Ярослав Ілліч Левкун, від умені керівництва району побажав молоді рухатись за заданим вектором, та успішно реалізовувати набуті знання під час форуму.

На запрошення орагнізаторів, перед учасниками форуму виступила спікер, Голова Івано-Франківської обласної організаціі «Молода Просвіта» - Євгенія Бардяк, із лекцією на тему "Оформлення та подання проектної пропозиції на отримання гранту". Проведення такої лекції у Городенці стало можливим завдяки проекту «Проектний менеджмент для лідерів районних та сільських молодіжних громадських організацій», що реалізовується Івано-Франківською обласною організацією «Молода Просвіта» при підтримці управління молоді і спорту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Після лекції молодь розділилась на дві команди, і кожна приступила до написання проектної пропозиції. Одидві команди добре засвоїли лекційний матеріал, і подані ними проектні пропозиції до умовних донорів, отримали фінансування та були реалізовані. Скажемо відверто, що орагнізацітори, ГО Молодіжний Клуб "ТУР", в найближчий час таки подадуть проектну пропозицію на конкурс соціальних проектів, об'єднавши обидві пропозиції в одну, так як тематика останніх була практично одинаковою.

У перервах між роботою, учасники мали можлиість посмакувати канапками, солодощами та запашною кавою. Поспілкуватись у неформальній обстановці, зробити кілька знимків на пам'ять.

Також учасник форуму, в рамках св'яткування Дня Фізичної  культури, взяли участь у анкетуванню, яке проводив відділ молоді та спорту у рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене!", де кожен із учасників мав відповісти на кілька питань, що стосуються розвитку спорту у районі. Результати опитування, будуть враховані у подальшій роботі відділу молоді та спорту.

Отримані корисні знання, щодо написання проектів, всі учасники форумум спробують реалізувати під час Другого етапу ІІ Форуму молоді Городенківщини, який орагнізатори планують провести в період осінніх канікул, про що активна молодь Городенківщини буде повідомлена. 

Даний захід відбувся завдяки відділу молоді та спорту Городенківської РДА який виступив у ролі співорагнізатора Форуму. А також за сприяння районного відділу освіти та управління молоді та спорту Івано-Франківської ОДА які виступили партнерами Форуму. 

Більше фото ТУТ: https://vk.com/album-66907747_220881465

 

Переглядів: 902 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: