Головна » 2015 » Липень » 24 » 17-19 липня учасники МК "ТУР" взяли участь у Всеукраїнському таборі "Говерла 2015: Пам'ятаймо Українських Героїв"
23:10
17-19 липня учасники МК "ТУР" взяли участь у Всеукраїнському таборі "Говерла 2015: Пам'ятаймо Українських Героїв"

Учасники Молодіжного Клубу «ТУР» минулих вихідних, з 17 по 19 липня взяли участь у Всеукраїнському таборуванні "Говерла 2015: Пам'ятаймо Українських Героїв", що проходило у підніжжі найвищої вершини Карпат.

Організатори щорічного таборування Молодий Народний Рух, зібрали близько 400 учасників із всіх областей України, які вкотре зібрались відзначити прийняття Декларації про державний суверенітет України, яке відбулось 16 липня 1990 року, цього річ святкували 25-ту річницю та підкорити Говерлу.

За три дні таборування учасники мали нагоду послухати лекції директора ГО "Центр політичних студій та аналітики" Віталія Світлика та тренера НДІ Ігоря Писклинця.  

Також перед учасниками таборування із вітальним словом виступив начальник управління молоді та спорту Івано-Франківскої ОДА Ростислав Микитюк.

Зокрема, про проблеми молоді та молодіжної політики в України в наші дні розказав присутній заступник Міністра молоді та спорту, в минулому активний молодорухівець, Сергій Митрофанський, який представив також Дорожню карту реформування молодіжної політики в України.

Родзинкою цього року став конкурс патріотичної пісні, в якому збірний гурт із представників Городенки та Калуша, який створився вже безпосередньо на таборі, зайняв І місце.     

 

Надзвичайно приємним і яскравим (у прямому значенні цього слова) стало завершення другого таборового дня, яким стала таборова ватра. Цього року вона побила рекорди своєї минулорічної попередниці і до самого ранку молоді люди могли насолоджуватися її вогнем.

Недільний ранок запам’ятався підкоренням Говерли, яке вдалося успішно здійснити всім бажаючим. На вершині всі виконали гімн України, провели традиційну фотосесію і вдало повернулися до табору.

Учасники Молодіжного Клубу «ТУР» вже вдруге взяли участь у таборуванні під Говерлою, враження та емоції від проведеного часу на таборі залишились позитивними…

З нетерпінням чекатимемо наступного року…

Більше фото тут:  https://vk.com/album-66907747_218549374

 

 

 

         

Переглядів: 661 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: