Головна » 2015 » Серпень » 15 » Черговий сеан КіноЛіто, під відкритим небом зібрав близько сотні глядачів...
22:14
Черговий сеан КіноЛіто, під відкритим небом зібрав близько сотні глядачів...

У четвер 13 серпня, у Городенці, відбувся черговий кіносеанс "КіноЛіто2015" у рамках Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене". 

Футбольний майданчик на території Школи №2 більше як на половину був заповнений глядачами. Переглядали цього разу  цікаву стрічку "ЧАППІ", кіно про штучний інтелект. 

 

Перед фільмом всі, хто прийшов, мали нагоду переглянути декілька короткіих відеороликів про шкоду куріння, вживання алкоголю та наркотиків. Є сподівання що хоч хтось із тих хто переглянув соціальні відеоролики таки дослухаєтсья і буде вести здоровий спосіб життя. 

Активісти Молодіного Клубу "ТУР" вдячні дирекції школи №2 за можливість проведення показу на території футбольного майданчика школи, Районний Центр Соціальних Служб для Сім'ї Дітей та Молоді та відділ у справах молоді та спорту Городенківської РДА за допомогу у орагнізаційних моментах.

Наступний показ кіно під відкритим небом відбудеться через два тижні, слідкуйте за анонсами на сторінці спільноти, https://vk.com/mk_tur_horodenka 

А кому цікаво дізнатись більше про діяльність Молодіжного Клубу "ТУР", та долучатись до організації заходів - пишіть  https://vk.com/ivankoverezhak... 

БІльше фото тут: https://vk.com/album-66907747_219477928

Переглядів: 931 | Додав: Haos | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: